iPon Hírek

Wrecked - Revenge Revisited

Dátum | 2011. 03. 03.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Wrecked egy pörögős arcade autóverseny lesz, a PS2/Xbox-os Mashed készítőitől, ami egyébként egy egész jól sikerült darab volt, 4 autóval és 9 féle fegyverrel a pályán. Sokan máig játsszák a játékot, mely anno a kiemelkedő multiplayer részével hódította meg a játékosok szívét.

"Nagyon boldogok vagyunk, hogy együtt dolgozhatunk az 505 Games-szel a Mashed szellemi örökösén, az egyedi játék régi rajongóinak részére és persze egy teljesen új közönségnek is." - nyilatkozta Pete Williamson, a Supersonic Software vezérigazgatója. "Szeretnénk visszahozni a humort és a lelket az autóverseny műfajba. Már alig várom, hogy a PSN és XBLA felhasználók kezük közé kapják a Wrecked - Revenge Revisited-et."

A készítő korábbi játékából és a címből kitalálhattátok, hogy a Wrecked nem a finomkodó vezetésről szól, agresszív lesz tele fegyverekkel és fejlesztésekkel. Valami olyasmit képzeljetek el, mint a Twisted Metal és nem fogtok messze járni az igazságtól.

Ha meghaltok sem lesz vége a versenynek számotokra, bosszút állhattok különböző légi csapásokkal a megmaradt játékosokon. Az egyjátékos módba 24 kihívást találtok, multiban 4-en zúzhattok, vagy osztott képernyővel, vagy pedig neten.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!