iPon Hírek

X-Men: Destiny az Activision-től (UPDATED)

Dátum | 2010. 10. 07.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

UPDATE

Megvan az X-Men: Destiny fejlesztője. A Too Human és az Eternal Darkness készítői, vagyis a Silicon Knights csapata kavarja meg ezúttal a mutáns csatateret. A Too Human nem lett éppen egy világmegváltó alkotás, de a 2002-es GameCube-os Eternal Darkness: Sanity's Requiem meglehetősen jól sikerült nekik.

Néhány hónappal ezelőtt a kanadai kormánytól majd 4 millió dollárt kaptak, hogy belefogjanak egy AAA kategóriás játék fejlesztésébe, de akkor még nem derült ki, hogy miről is van szó. "Ebben az iparban nagyon óvatosnak kell lenned, hogy ne jelents be semmit még el nem jött az ideje. Annyit mondhatunk, hogy egy következő generációs cím lesz, nagy gyártási költséggel" - nyilatkozta az SK feje, Dennis Dyack. Ezek szerint az X-Men: Destiny lesz ez a játék?


Az eredeti hír:
Az Activision szűkszavúan ugyan, de bejelentette legújabb X-Men játékát, a Destiny-t. Újonc mutánsként kezdünk "egy igazán szerteágazó sztoriban", komoly választásokkal előttünk, ami által abszolút mértékben mi lehetünk saját sorsunk kovácsai.

Ennél sokkal többet nem tudunk, a platformok, dátumok, vagy a fejlesztő csapat neve egyelőre nem ismert. PC játékosoknak rossz hír, hogy annyi biztos, hogy csak konzolokra jön a Destiny. A sztoriért az X-Men: Legacy írója, Mike Carey felel.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. graywolf_4...
2010.10.07. 17:12
Pedig már kezdtem örülni egészen idáig: PC játékosoknak rossz hír, hogy annyi biztos, hogy csak konzolokra jön
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. kiskoller
2010.10.07. 17:34
most nem értem, destiny vagy destinty? a gugli szerint destiny de a cikkben kétszer is destintynek van írva (cím plussz uccsó sor)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Azrael
2010.10.07. 17:47
Egy kis elírás mindig becsusszanhat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. HeverAdam
2010.10.07. 18:07
Ezen én meg sem lepődöm, hogy nem jelenik meg számítógépre! Mert Lassan minden játék csak XBox-ra és PlayStation-re jelenik meg! Nem sok jót jövendölnek szerintem a számítógép terén!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Terror
2010.10.07. 18:29
Valahogy nem sírom el magam, hogy egy konzolos hacknslash nem jelenik meg PC-re, főleg, hogy az eddigi X-Men játékok sem voltak valami hűdehúha.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Magrathea
2010.10.07. 19:08
kiskoller: Természetesen elütés volt, köszönjük, hogy szóltál.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. kiskoller
2010.10.08. 13:12
szivesen amugy én sem sírok, majd ha valami AAA rts vagy rpg nem jelenik meg PCre, akkor van ám búslakodás!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!