iPon Hírek

XBLA: 2 GB a felső határ

Dátum | 2009. 09. 25.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Microsoft többnyire elnéz az Xbox Live Arcade játékok mérete felett, de a cég azért kihangsúlyozta, hogy van egy 2 GB-os limit, amit a rendszer technikai határai miatt nem lehet átlépni, magyarázta Scott Austin, a digitális játékokkal foglalkozó részleg vezetője.

Az üzenete az utóbbi időben megjelent nagyobbacska programok után szólt figyelmeztetőleg. Így például Shadow Complex (1GB), Watchmen: The End is Nigh (1.2GB) és a határon lévő Red Alert 3 add-on, a Commander's Challenge (2GB) után.

Shadow Complex
A kezdetekkor a szabályok nem több mint 50MB-ra korlátozták az XBLA játékok méretét, ám a Microsoft kivételt tett a Castlevania: Symphony of the Night-tal, a Bionic Commando Rearmed-del és a Super Street Fighter II-vel, amit sok más ácsingózó fejlesztő jó érzékkel követett. Ez egy fontos pont volt a digitális disztribúciós rendszerük történetében, hiszen olyan játékok születtek még rá ezeket követően, mint a Braid, a Castle Crashers és a Trials HD. Nagy nevű stúdiók is foglalkozni kezdtek a témával, így az Epic is, akiknek a nemrég megjelent Shadow Complex-et köszönhetjük.

Castle Crashers

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!