iPon Hírek

Xbox 720: PG5 a nyitó játékok közt

Dátum | 2013. 02. 06.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Hasonlóan a PS4-es pletykákhoz, a 720-at érintő értesülések is a STFUandPlay oldaláról származnak. Ha minden igaz, akkor a Microsoft a frissen alapított Lucid Gamesre bízta, hogy fejlesszen egy új Project Gotham versenyzős játékot. A csapat ex-Criterion és Bizarre Creations dolgozókból áll, így elmondható, hogy mindenki jelentős tapasztalattal bír versenyzős játékok frontján. A Project Gotham 5-öt a konzol megjelenésével párhuzamosan szeretnék kiadni, úgy mint anno a PG3-at a 360 megjelenésénél. A pletykákat szintén alátámasztja a Lucid Games honlapján található teaser kép, amit legalul láthattok, valamint a stúdió karakter animátorának LinkedIn profilján látható kép, melynek aláírása a következő: "Jelenleg animátorként dolgozom egy hamarosan bejelentésre kerülő játékprojektben".


Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

21. kunrichard
2013.02.07. 09:14
Nah új infó: Egyetlen rohadt használt játék sem fog elindulni ezen a sz@ron és még internetkapcsolat is kell hozzá.
Egyre jobban kezd telelenni a tököm a tisztelt Microfostal
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
20. Gyurkov
2013.02.07. 10:55
Ezek csak találgatások...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
19. Taranisz
2013.02.07. 11:36
Aki konzolt vesz az bizony vessen magára

720 és PS4 is valószinüleg internetkapcsolatos játékhitelesítő rendszert fog fenntartani (emlékszünk még a Diablo3 rendszerére?) így csakis kizárólag eredeti játékot lehet majd futtatni rajtuk. Ami azért is vicces, mert az összes új konzolos játék kb. harmadával kerül többe, mint ugyan az PC-s változatban.
Az igazi lehúzás a köbön.

Aki pedig most azt látja a kommentemben, hogy én egy megrögzött PC párti vagyok az téved, mert a konzol is jó, használtam is sokat, de nekem a PC az ami az etalon. Nem lehúzni akarom a konzolt, mert jó, csak nekem egyszerűen nem kell. Számomra a PC többet nyújt olcsóbban, ennyi az én meglátásom és ezért preferálom a PC-t mindmáig.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
18. osszaki
2013.02.07. 12:28
Nem tudom mi a gond a nonstop nettel. Én ha Xboxozok mindig fent vagyok neten. Az meg már ne legyen probléma, hogy a kalózkodás ellen akar tenni a MS-t. Szörnyű-szörnyű...
A konzolos játékok azért kerülnek többe, mert a konzolgyártók a nyomott konzolárakat ezzel kompenzálják. Egy konzolt 6-7-8 stb. évre veszel, PC-t meg 2 évente ráncba szeded kicsit.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. kiskoller ossza...
2013.02.07. 12:48
Látsz egy játékot, elolvasod a teszteket, megveszed, majd 2 óra után dobnád a kukába, annyira rossz.

Xbox 720: ténylegesen dobod a kukába, ha megfontoltabb ember vagy eldugod a pincében. Mindkét esetben mérges vagy magadra mert kidobtál 15k Ft-t 2 óra anyázásra.

Xbox 360: felrakod vaterára, eladod 13k-ért a játékot. Vagy elajándékozod unokatesódnak aki vígan játszik vele, te meg boldog vagy hogy megszabadulhattál a játéktól.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. Heroes27
2013.02.07. 13:45
@osszaki jó nagy baromságot írsz, de semmi baj.

Fogalmazzunk úgy, hogy "sajnos" ennyi az értéke és ezért ennyi. Meg sokat le lehet gombolni így az e,berekről, nem azért, mert kompenzálnak. Ha kompenzálni akarnak, olcsón adják, halomszámra. Drága a reklám, az előállítási költség, a licenszek, a box, csak bizonyos réteg veszi, ezért kerül ma egy fifa 16 ezerbe.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. Heroes27
2013.02.07. 13:50
+ nonstop net: Majd a UPC vagy akármid frissít, azt ledob a picsába, mert elmegy a net, az kellemetlen. És mondjuk nem volt mentésed. Plusz, szolgáltatót cserélsz, ez eleve 2-3 napos procedúra alaphangon, addig nincs móka, de tudom már a választ "hát addig nem játszok, kibírom". A gépedbe elmegy a hálózati vezérlő, nincs móka, beszarik a routered, nincs móka. Error 33, nincs móka. használt game, nincs móka. Tesó, ezekért szar a nonstop net.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. jozef8
2013.02.07. 15:11
Amit akarnak azt úgy is feltörik, hagynak kis réseket. A PS3 is úgy készült, hogy lehetetlen legyen feltörni, most meg úgy fel lett törve, hogy még DVD se kell hozzá. Majd akkor veszek új boxot ha feltörték, addig nincs értelme.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. Prof01
2013.02.07. 16:45
Mi az, hogy PG5?
Talán PGR5...
Project Gotham Racing a teljes neve.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. osszaki
2013.02.08. 11:29
@Heroes27 A nonstop net kapcsolattal szűri ki a MS a flashelt gépeket. Szóval a MS részéről nagyon is érthető húzás. Amit írtál, igen benne van a pakliban. De ez ilyen kb. évente egyszer kategória, azt meg kibírod.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Balleno kisko...
2013.02.08. 12:31
Steam-en vett játékodat, mikor tudod továbbértékesíteni, mert errefelé tendál a piac.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. CyberPunk6...
2013.02.08. 13:06
A használt játékos dolgot nem tudom honnan veszitek, de az EU-ban kötelező nekik biztosítani, hogy eladhasd a játékodat, és az új vevő az úgy használhassa, mintha eleve ő vette volna meg a boltból.
A használt játéknak adható-vehetőnek KELL lennie az EU területén belül!
Ha az MS bármilyen korlátozást jelentett be, az csak Amerika, Ázsia...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. CyberPunk6...
2013.02.08. 13:08
Balleno - Nem tudom meddig adott haladékot az EU, de biztosan van vagy hamarosan lesz ilyen lehetőség. A bírósági ítélet ami kimondja, hogy eladhatónak kell lennie, az valamikor nyár végén volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. kunrichard
2013.02.08. 14:56
CyberPunk666: így van.
osszaki: nem tudom miért lennének nyomottak a konzolárak. ha megnézed mennyibe fog majd kerülni az új xbox mikor megjelenik akkor te is rá fogsz jönni hogy talán azért az árért már egy komolyabb felsőközépkategóriás PC-t is össze tudsz rakni. az pedig hogy a 360 40-50 körül kapható hát ha megnézed az egész konfig nem is ér többet azzal a 3 magos IBM CPU-val az 500MHZ ATI VGA-val meg 512 RAM-mal. ugyebár ha a vinyót nem számoljuk bele már ennyiből ki is lehet hozni egy AMD APU-s gépet ami legalább még a DX11-et is támogatja. tehát valóban nyomottak lennének a konzolárak? én nem hiszem. a Non-stop nettel cak annyi a gond hogy ugye vannak helyek ahol nem áll rendelkezésre internetkapcsolat. tegyük föl hogy elmentek valahova nyaralni és bedobod az xboxot a kocsiba hátha egyik nap esik az eső és a haverokkal co-opoztok egyet. upsz csak van egy gon az hogy az Xbox nem hajlandó működni net nélkül. 2 lehetőség van vagy hagyod a francba vagy csatlakoztatod a net sticket ami valószínűleg nem is fog működni hozzá.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. kunrichard
2013.02.08. 15:10
A használt játékokról meg csak annyit hogy ez a legundorítóbb dolog amit valaha hallottam.
Milyen dolog már az hogy megveszel 16000-ért egy játékot főleg egy olyat amiben még multi sincs. vagy akkora szar mint az állat kipörgeted 1 nap alatt... vagy nem mert 1 szar. utánna meg földughatod magadnak a lemezt mert az az ég világon semmire nem jó. Normális ember mit csinál ilyenkor??? hát gondolom fölteszi a netre esetleg beviszi egy konzolüzletbe ahol némi ráfizetés gyanánt kihoz egy másikat. ugye amiről itt szó van az nagyjából delér egy olyan dologgal minthogy megveszel egy telefont 2 hétig használod utánna elhajítod jó messzire. Undorító
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. CyberPunk6... kunri...
2013.02.09. 02:23
Eladható. Kérlek ne legyél write only...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. CrucioIsAw...
2013.02.09. 15:32
"Amit írtál, igen benne van a pakliban. De ez ilyen kb. évente egyszer kategória, azt meg kibírod."

Nekünk itthon rendszeresen elmegy este a net, van hogy hajnalig nincs is. Nem évente egyszer, hetente akár többször is, aztán egy hónapig nem, stb, stb. És ami a legjobb, főleg szombat este, szombat este kb mindig. Ez a bajom a nonstop netkapcsolatot igénylő dolgokkal. Meg néha megszakad 2-3 percre. Nincs más szolgáltató, csak a t-home. Szóval nekem ez így nem pálya.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Dlaszlobud...
2013.02.10. 19:34
@kunrichard
De mégis az a 3magos cpun úgy hasítanak a játékok mint az állat. Mert cél hardware a pcnél ez abszolut nincs így. Arról nem is beszélve ha konzolozol beteszed a játékot megy nincs hiba. Bezzeg egy PCs verzionál lehet ám szívás rendesen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. kunrichard
2013.02.11. 00:35
Dlaszlobudapest
Ez részletkérdés. lehet hogy nem fognak úgy futni a játékok mint azon a PC-n amit összeraksz egy 360 árából. de nem is ezt írtam vagy igen?
1nem tudom miért lennének nyomottak a konzolárak. ha megnézed mennyibe fog majd kerülni az új xbox mikor megjelenik akkor te is rá fogsz jönni hogy talán azért az árért már egy komolyabb felsőközépkategóriás PC-t is össze tudsz rakni.
És hogy nincsenek hibák a 360-as játékoknál? Na ne nevettess már 2004 óta van xboxom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kunrichard
2013.02.11. 00:49
PC-s verziónál csak annak van szívás akinek fingja sincs hogyan kell karbantartani egy PC-t vagy I7 CPU-t szeretne venni egy AM3+ alaplapba.
Ne érts félre nem szidni akartam a konzolt mivel mintmár említettem 2004 óta énis xboxozom. épp ezért vagyok fölháborodva a Microsoft álláspontján. hogy: "Akinek telik Xboxra annak telik új játékra is. Ha nem akkor játszon a micsodájával" kb
Bár ez még nem hivatalos infó másodszor röppent föl a pletyka arról hogy sajnos az új XBOX nem fogja elindítani a használt játékokat és folyamatos net kell majd a működéséhez.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Humbuk
2013.02.11. 16:28
Dlaszlobudapest: "Bezzeg egy PCs verzionál lehet ám szívás rendesen."
Hadd kérdezzem már meg, hogy mennyi olyan ember van aki az ajánlott konfigurációval rendelkezik egy játék futtatásához? Sokszor fordul elő, hogy meg sem ütöd az ajánlottat... Akkor meg nem értem, hogy mi a problem!

Másrészt ha nem konzolport bughalmazt akarnának a pc-sek nyakába sózni, kevesebb lenne a hiba.
Ha minden játék olyan lenne, mint a !!!Half Life 2!!! akkor nem lenne pc-n sírás
Ugyan is nem igen láttam még olyan játékot a HL2-n kívül ami rossz pc-n is hasított, úgy mint a high end gépeken. (2 vagy 3 féle dx verziót is tudott)
Szóval ha a stúdiók figyelnének erre és optimalizálnának, akkor sokkal boldogabb lenne a pc-s társadalom is!!
De amíg ez a mindent a legolcsóbban(portoljuk át trillió buggal a gamét, elvégre a pc sokkal erősebb, mint az öreg konzol, biztosan eldöcög majd valahogy) felfogás van, addig ne is reméljenek sokat!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!