iPon Hírek

Xbox játékon dolgozik Itagaki

Dátum | 2009. 05. 28.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az ex-Tecmo ninja Tomonobu Itagaki visszatért halottaiból és egy új Xbox játékon dolgozik. Miután elhagyta a Team Ninja-t tavaly, a Dead or Alive készítője beállt azon Tecmot elhagyó dolgozók közé, akik formáltak egy új stúdiót, "Tokyo Vikings" néven, tudhattuk meg egy 1UP-nak adott interjúból.

"A játékkészítés az életem. Tudom, hogy vannak rajongóim szerte a világon, akik türelmesen várnak rám. A többit a fantáziátokra bízom." Csak annyit tett még hozzá, hogy nem verekedős játékon ügyködik. "Nagyobb móka valami újat készíteni, nem?"

Ami a platformokat illeti, nem meglepő módon az Xbox 360 a biztos befutó. "Próbálok rugalmas lenni ezen a téren, de úgy érzem, hogy az Xbox-ban még rengeteg potenciál rejtőzik, amivel eddig még nem játszottam..." - nyilatkozta Itagaki. "Van egy csomó jó barátom is a Microsoft Boxos csapatánál, és ugyebár kényelmes környezetben a legjobb fejleszteni/dolgozni.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. lew000
2009.05.28. 11:41
VISSZA A HIRHEZ

hát igen meg xbox-ra könnyebb fejleszteni......
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. freeker
2009.05.28. 12:03
Mivel könnyebb? Talán Te szoktál konzolokra programozni, és tudod milyen rájuk optimalizálni a játékokat?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Adriján
2009.05.28. 12:17
Talán nézz utánna, meg gondolkozz... 1 gépre írják nem 50milliárdnyi kombinációra.. még szép h könyebb.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Magrathea
2009.05.28. 12:34
tszaboo:
A Tecmo egy fejlesztő, ők csinálták a Ninja Gaiden-t, a Dead or Alive-ot és még jó pár más játékot. Tomonobu Itakagi az egyik részlegüknek, a Team Ninjának volt egy meghatározó embere. (A Team Ninja felelős a Ninja Gaiden szériáért.) A Tokyo Vikings az új csapat amit az ex-Tecmo dolgozók alapítottak. A 1UP pedig egy online magazin úgy mint az iPon-is, csak külföldiül írnak rajta. ^^

Remélem tudtam segíteni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!