iPon Hírek

Xboxon jobb lesz a Conviction?

Dátum | 2009. 09. 27.
Szerző | Chocho
Csoport | JÁTÉK

A Splinter Cell: Conviction végre megjelenési dátumot is kapott, így az idei Tokyo Game Show óta már fogcsikorgatva várhatjuk 2010 február 23-át. A játék fő platformja az Xbox 360 lesz, számítógépekre pedig onnét portolják majd, így elképzelhető, hogy a Microsoft dobozának tulajdonosai kicsit jobb minőségben kapják kézhez a játékot (a PC-s irányítástól már előre félek). Sajnos úgy tűnik, Playstation 3-ra nem jelenik meg a Conviction, ami elszomorító, pláne, hogy a játék nagyon ígéretesnek tűnik. A TGS-en bemutatott demó volt egyébként az első alkalom, hogy a francia Ubisoft ténylegesen prezentálta a programot, ám a benne szereplő washingtoni pálya csak a kiállítás kedvéért lett összedobálva, így a végső verzióban nem szerepel majd.

                             


                                                                     Splinter Cell: Conviction TGS '09 trailer

A játékban visszatér a kihallgatás, egy új eszköznek hála átláthatunk a falakon, és az egész koncepció sokkal véresebb, erőszakosabb lesz. Nagyobb szerep jut az akciónak is, immár többet kell lövöldöznünk, és természetesen kapunk multiplayert is, ám hogy milyet, arról még nincsenek információk. A játék producere, Alexandre Parizeau a CVG-nek adott interjújában a többjátékos módról csak annyit mondott, hogy "nagyon ráfeküdtek a dologra", és megnyugtatott mindenkit, hogy nemsokára több információt is felfednek majd. Meglátjuk, mit jelent a "nem soká".

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Phantomstr...
2009.09.28. 17:23
VISSZA A HIRHEZ

Sok lövöldözés? Több akció? Csak nem valami Max Payne konkurenst akarnak összehozni... Azt hiszem marad a Chaos Theory az etalon.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!