iPon Hírek

Yahoo-s hirdetéseket a PDF-ekbe!

Dátum | 2007. 11. 30.
Szerző | Gabriel
Csoport | IT VILÁG

Megállapodott az Adobe és a Yahoo a közös hirdetéstechnikáról. Legutóbb ugyanis annak érdekében kezdtek tanácskozásba, hogy miként lehetne az átlagfelhasználó képernyőfelületét még jobban kihasználni - reklámozási célra.

Az új, közös szolgáltatás természetesen nagyon is dinamikus és személyre szabott lesz: mindig a felhasználó által épp olvasott PDF dokumentum tartalmához kapcsolódó hirdetéseket fog megjeleníteni egy panelben a dokumentum oldalán - bár szerencsére azért az esetlegesen nyomtatásra kerülő dokumentumokon nem fognak meglátszani a hirdetések.

Ide tartozik még az is, hogy nem sokkal ezelőtt a Yahoo az Ebay-jel és a Comcast-tal is kötött bizonyos megállapodásokat, akik szintén hasonló hirdetési lehetőségekre vágytak. Mivel a PDF igen népszerű formátum mind a cégek, mind pedig az egyéni felhasználók között, így ez az új hirdetési felület mindenképpen nagy érdeklődésre tarthat számot az érintett körökben.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.11.30. 12:38
Megállapodott az Adobe és a Yahoo a közös hirdetéstechnikáról. Legutóbb ugyanis annak érdekében kezdtek tanácskozásba, hogy miként lehetne az átlagfelhasználó képernyőfelületét ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!