iPon Hírek

Zárójelbe kerülhet a formátumháború?

Dátum | 2007. 10. 25.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

A Samsung legújabb alkotása egy HD DVD-t és Blu-ray-t egyaránt támogató lejátszó, a BD-UP5000-es, ami emellett természetesen a legjobbat nyújtja minden más területen is.


Persze nem is olcsó, kemény 1000 dollár (kb. 176.000 Ft) - de cserébe nem is állítja az embert választás elé, hogy most akkor olyan lejátszót vegyen, amin megnézheti ugyan a Casino Royale-t (BD), de a Transformers-et (HD DVD) már nem, vagy fordítva. Így ez az első olyan lejátszó, amit nyugodtan lehet ajánlani mindenkinek, mivel minden igénynek tökéletesen megfelel.

Az egyéni igények persze eltérőek, és vannak más lehetőségek is; egyesek nyilván beérik egy olyan játékkonzollal is, ami HD lejátszásra is képes, mások esetleg nem is rendelkeznek még HDTV-vel. Megint másokat talán érdekelne a dolog, de előbb kivárnák az árak csökkenését. Természetesen mindenki maga ítéli meg, hogy személy szerint neki mi a legjobb, a BD-UP5000-es pedig mindig itt lesz, mint univerzális áthidaló megoldás.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.25. 10:21
A Samsung legújabb alkotása egy HD DVD-t és Blu-ray-t egyaránt támogató lejátszó, a BD-UP5000-es, ami emellett természetesen a legjobbat nyújtja minden más területen ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!