iPon Hírek

Zenét és Napstert ad a gépeihez a Dell

Dátum | 2009. 10. 04.
Szerző | Gabriel
Csoport | NOTEBOOK

Érdekes megállapodást kötött a Dell és a Napster online zeneszolgáltató, melynek nyomán a Dell rövidesen széles körben promotálni kezdi majd a Napster szolgáltatásait az USA-ban, az Egyesült Királyságban és Németországban.


Az alapelgondolás igen egyszerű: a Dell olyan Inspiron és Studio gépeket kínál majd eladásra, amelyekhez egyrészt egyéves korlátlan Napster zene-streaming szolgáltatás jár, másrészt pedig 60, a vásárló által összeválogatott MP3 formátumú zeneszám. A Dell becslései szerint a felhasználók így mintegy 60 dollárt takaríthatnak meg a zenéken.

Nem is szokatlan az ilyesmi a Delltől, elvégre vannak már egy ideje hasonló "előtelepített tartalom"-ajánlataik játékok és filmek terén is, így a zene már gyakorlatilag csak a "hiányzó láncszem" volt a kínálatukból, és így most már ez is meglesz.


Ami pedig a Napstert illeti, részükről ez egy igen jónak ígérkező ötlet, mivel ahelyett, hogy egyszeri ajánlatot tennének a leendő előfizetőiknek, inkább rögtön kuncsaftjaikká teszik őket, hogy aztán azoknak már csak megújítaniuk kelljen a meglévő előfizetésüket, ha elégedettek vele.

Arról egyelőre nincs hír, hogy más országokra is kiterjesztik-e majd az akciót, de amennyiben az sikeresnek bizonyul majd, úgy ennek az esélye nyilván elég magasra taksálható.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!