iPon Hírek

Zombis könyv a láthatáron

Dátum | 2011. 07. 30.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Zombi rajongók figyelem, Dead Island könyv van készülőben, mely a bejelentés alapján egy napon érkezik a videojátékkal! A szóban forgó kötet egy regény a brit Mark Morris tollából, akinek a horror és a thriller a specialitásai. Kaptuk tőle Dr. Who és Hellboy sztorikat, valamint Torchwood könyveket. Vannak saját dolgai is, így a 'Cinema Futura', a 'The Deluge' és a 'Stitch'.

Dead Island könyve rémisztő bepillantást ad a szörnyűségekbe, amiket annak a négy embernek kell kiállnia, akik mit sem sejtve elindultak erre a bizonyos pokoli kiruccanásra. Remélem ennyi jelzővel sikerült már - eszeveszetten, rémségesen, szörnyűségesen - megijesztenünk titeket.

"Üdvözlet a nyaraló paradicsomban, ahol az álmaidnak valóra kéne válnia, ... ott ahol valójában legszörnyűbb rémálmod kezdődik... "

Azt nem tudjuk, hogy terveznek-e magyar kiadást, Nagy-Brianniában a Bantam kiadó adja ki 7 fontos áron, ha valaki esetleg külföldi megrendelésen gondolkodik.

A Dead Island játék egyébként egy first-person nézetű zombis túlélő-horrorjáték lesz, némi szerepjátékos beütéssel. A fejlesztő a Call of Juarez-ért felelős Techland. A fantasztikusan hatásosra sikeredett cinematic trailerhez katt ide. A játék és a könyv nyáron érkeznek.
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Davee8989
2011.07.30. 19:00
Jóleszz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Crytek01
2011.07.30. 20:00
Vajon magyarul is kifogják adni?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!