iPon Hírek

Zombis MMO jön: The War Z

Dátum | 2012. 07. 20.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Hammerpoint Games és az Arktos Entertainment bejelentett egy zombis túlélő MMO-t, melynek címe 'The War Z'. Kéretik nem összekeverni a Class 4-gyel, az Undead Labs 2009-ben bejelentett szintén zombis témájú MMO próbálkozásával.
 
"Egy zombis játékban kezdtünk el gondolkodni tavaly és belevágtunk egy küldetés alapú játék fejlesztésébe, mely egy zombikkal elárasztott világban helyezkedik el. A játékosok egyszerre fedezhetnek fel új területeket, ahogy a küldetések odaviszik őket." Ez annyit jelent, hogy mászkálhattok össze-vissza, nem nagy szürke ködben kell ezt megtennetek. A felfedezés itt azt jelenti, hogy naplókat, feljegyzéseket és hasonló dolgokat találhattok majd elszórva, amit nem csak NPC-k, de játékosok is elhagyhatnak maguk után.
 
Sergey Titov az IGN-nek adott interjújában elmondta, hogy az ArmA 2 DayZ modjának sikere volt az, ami megerősítette a számukra, hogy van igény ilyesmire.
 
A játék 5 évvel a zombi apokalipszis kirobbanása után indul időben, kezdéskor Colorado-ban kalandozhattok, de később több valós helyszínről mintázott új területet is szeretnének a játékhoz hozzáadni. Ezeket az adalékokat ingyenesen szeretnék majd hozzátenni a The War Z-hez.
 
"Szeretnénk, ha a játékosok látnák a küszködés és pusztítás nyomait, melyek az emberek zombik leküzdésére tett erőfeszítéseiről tesznek tanúbizonyságot és érezzék a félelmet és elkeseredettséget, ahogy fedezik fel a világot."
 
Többféle játszható karakter lesz és a fejlesztők szerint a játékmechanika is megkülönbözteti hasonszőrű programoktól. Könnyen hozzáférhető lesz, megveszitek, letöltitek, felinstalláljátok és mehettek játszani. Jelenleg alfa tesztszakaszban jár a The War Z és ha minden jól megy, még idén kijön. További részletek az IGN cikkében.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. Asagrim
2012.07.20. 19:59
Onnantól hogy van x ezer játékos, már nem igazán a nyers túlélésről szól, de ne legyen igazam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Zobi16
2012.07.20. 22:03
Ez egy rohadt jó könyv (mivel gondolom arról készül..)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. shaddam
2012.07.21. 02:42
A zombi az új világháborús meg arabos kecskepásztoros marhaság....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. i2k010
2012.07.21. 09:12
Gyűlölöm már a zombis/vámpíros témát!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Whysper
2012.07.21. 10:17
Magus vilagat kellene mar mmozinalni. az lenne am a teljes kafa vilag. sok fele paplovagokkal gonisz,jo,semleges nem csak jo meg rosz stb lenne. rengetek fajja es akar osztot kasztot is csinalhatnal stb. es mint a line agebe meselokkel akik berqknak egy ket ellent randomra felvezetessel. stb.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. 0rigami
2012.07.21. 10:23
Egy próbát megér sztem...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. hEngi
2012.07.23. 10:12
Egy próbát nekemis A zombihentelést pedig soha nem lehet megunni amíg vannak újfajta fegyverek és nem pofon egyszerű a játék
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!