iPon Hírek

Zoo Tycoon - veszélyeztetett állatfajokat támogathatunk

Dátum | 2013. 12. 23.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Zoo Tycoon közösségi kihívásainak teljesítésével nem csak a virtuális állatokon lehet segíteni, ha sikeresek a játékosok, akkor a Microsoft valós állatvédő szervezeteket fog támogatni. A játék fejlesztője, a Frontier minden hónapban új kihívások elé állítja a játékosokat, és ha a közösségnek sikerült ezeket teljesítenie, akkor, a Microsoft 10 000 dollárt adományoz annak a nonprofit szervezetnek, amelyre a legtöbb szavazat érkezett. Minden ilyen kihívás más-más veszélyeztetett állatfajt helyez a középpontba. Az első kör már elindult, három kihívás, és a hozzájuk kapcsolódó szervezetek közül lehet választani és leadni rájuk a szavazatot a játék közösségi oldalán, amely a játékon belül érhető el. A kihívások: - 1000 komodói varánuszt kell örökbe fogadni a Zoo Tycoonban. Ha sikerül, a Microsoft és az AZA (Association of Zoos and Aquariums) 10 000 dollárral támogatja az indonéziai kormány Komodo Survival Program munkáját, amely ennek a hatalmas hüllőfajnak a védelmét szolgálja. - 1000 orrszarvút kell szabadon engedni a játékban. Ha sikerül, a Microsoft és az AZA 10 000 dollárt adományoz arra a célra, hogy Afrikában megakadályozzák az orrszarvúk orvvadászatát tülkük miatt. - 1000 szumátrai tigrist kell szabadon engedni a vadonban a játékban. Ha sikerül, a Microsoft és az AZA 10 000 dollárt adományoz a Tiger Species Survival Program támogatására, melynek célja, hogy csökkentse a szumátrai tigrisekre leselkedő olyan veszélyeket, mint a vadászat, csapdák vagy a csempészet. A szavazás december 31-én ér véget, és utána rögtön kezdetét is veszi a nyertes kihívás.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Shinjiii
2013.12.23. 14:27
Annyiszor segélyez, amennyi játékos teljesíti a kitűzött feladatot?
Mellesleg nem árt neki a jó hírnév egyáltalán.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. asdsa
2013.12.23. 15:38
Nagyon szeretem a Zoo Tycoont, de valahogy sosem jut a kezem közé, talán most újra előveszem kicsit. Remélem lesz olyan is, hogy 1000 tigrist kell a látogatók közé ereszteni, mert az tuti meglenne
@Shinjiii
Havonta szerveznek 1-1 ilyen akciót.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. lorddiablo
2013.12.29. 16:39
Látványos, de inkább marketing fogás, mint valódi haszon szerintem. Persze, jó és nemes a cél, de ha belegondoltok az a pénz kb. 2,2 mFt. Ez egy itthoni fizetéshez képest nagy összeg, de amennyiben nem kenyeret meg autót veszel, amiből eleve rengeteget gyártanak, rögtön kifutsz belőle egyetlen kütyüvel is már. Másfelől egy cégóriásnak ez a pénz tényleg csak a 15. értékes jegyben jelent változást a számláján. 100.000 se pénz nekik, de az azért már használhatóbb összeg ilyen célokra. Egyszóval ez szerintem csak parasztvakítás ebben a formában.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!