iPon Hírek

Zune HD: Marokkonzol helyett?

Dátum | 2009. 09. 15.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Microsoft megerősítette, hogy az új Zune HD-nek a játék fontos része lesz. A legutóbbi sajtótájékoztatójukon elmondták, hogy az érintőképernyős médialejátszóra - ami egyébként a mai nap jelent meg az USA-ban - olyan 3D-s játékok jelennek majd meg, mint a Project Gotham Racing: Ferrari Edition, Vans Sk8: Pool Service és az Audiosurf Tilt.

A leköszönő Microsoft Interactive Entertainment Business vezérigazgató, Shane Kim szerint az MS hordozható játékgépének megjelenése mindig is egyértelmű tény volt, a kérdés csupán a "mikor" volt.

A játékok a Zune Marketplace-ről szedhetőek le Wi-fi által közvetlen eléréssel, vagy a Zune PC szoftver használatával. Az egyelőre kizárólag az Egyesült Államokban megjelent 16 gigás készülékek ára 219.99 dollár, míg a 32 gigás daraboké 289.99 amerikai dollárral könnyíti meg a kedves vevők pénztárcáját.


Az OLED érintőképernyős eszközben van beépített HD rádióvevő és HD videókimenet, és ahogy azt már megírtuk, nemsokára elérhetőek lesznek hozzá olyan alkalmazások, amikkel közvetlenül elérhető lesz az MSN Weather, Twitter és Facebook.

Ahogyan a Sony PSN hálózata támogatja a PS3-at és a PSP-t, úgy a Zune is hozzáverődik az Xbox Live-hoz, legalábbis a Video Marketplace-hez (lehet majd videókat streamelni és kölcsönözni). Az MS elmondása szerint ez a szolgáltatás majd az európai megjelenéssel együtt indul.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. YuGabe
2009.09.16. 08:57
VISSZA A HIRHEZ

Hát ha elég olcsó lesz, akkor azért eléggé megérősnek tűnik... nekem spec bejön, szimpatikusabb külseje van mint egy ájpodnak, ájtácsnak, vagy ájfónnak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kihaennem
2009.09.16. 12:10
nem vagyok egy nagy MS fun!
De az sokkal jobb mint az iFőn vagy a iPődTáccs
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. 620hun
2009.09.17. 18:04
Nekem Touch 2G van, szeretem, de ez nagyon ígéretesnek tűnik, pedig anti-MS vagyok
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!