0 0
Termékek /
(SZOFTVER/JÁTÉK-) Játékok

Evolve + Monster Expansion Pack (Xbox One)

3 942 Ft helyett 3 754 Ft

19 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A Turtle Rock Studios kreatív csapatának egyszer már sikerült megreformálnia a többjátékos módra kiélezett akciójátékok műfaját, amikor letették a Left 4 Dead-soroztat alapjait. A stúdió azonban most ismét arra készül, hogy új színt és életet hozzon a stílusba, Evolve című alkotásukkal ugyanis újra utat mutatnak a játékiparban!

Az Evolve betöltésével egy az Alien-sorozatéhoz hasonló, de annál sokkal horrorisztikusabb és félelmetesebb világot ismerhetünk meg a Shear bolygóra látogatva, ahol nemcsak a természet veszélyei, hanem szörnyűséges fenevadak is leselkednek ránk. A játék érdekessége: felkínálja számunkra a döntés lehetőségét, hogy a vadászok, vagy a zsákmány oldaláról kívánjuk-e átélni az ütközeteket – a rendkívül érdekes, a földi normákhoz mérten egészen hihetetlen képződményekkel felszerelt csatatereken ugyanis vagy a négy vadász, vagy az egyetlen szörnyeteg szerepét tölthetjük be.

Az adrenalintól fűtött meccsek tehát 4v1 felállásban zajlanak, és bármelyik oldalt is választjuk, más és más játékélmény vár majd ránk az Evolve betöltésével. Ha ugyanis a vadászok mellett voksolnánk, akkor a szoros együttműködés kerül a középpontba, amennyiben viszont egymagunk szeretnénk lenni egy óriási szörnyeteget irányítva, akkor erőnkre és különleges képességeinkre, így a meglepetés erejére hagyatkozva kell megmérkőznünk a négy vadásszal. Mindegyik oldalon erőteljes fegyverek és képességek egész tárháza vár majd ránk, amelyek kiegyensúlyozott játékmenetet garantálnak. Ennek köszönhetően az embereket irányítva választhatunk a Trapper, a Support, az Assault és a Medic kasztok közül, míg a szörnyeteg oldalán csak az állatias ösztönök, illetve sajátos érzékszerveink segíthetnek abban, hogy bebizonyíthassuk dominanciánkat!

Monster Expansion Pack kiegészítővel.

Specifikáció

További információk

http://www.2kgames.com

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén hétfő,

házhozszállításnál kedd.

Ajánlott termékek

15 211 Ft helyett 14 487 Ft

121 883 Ft helyett 116 079 Ft

14 222 Ft helyett 13 545 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás