0 0
Termékek /
(SZOFTVER/JÁTÉK-) Játékok

Skylanders Trap Team Starter (PS3)

7 445 Ft helyett 7 090 Ft

35 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

2014 ősszel érkezik a legújabb Skylanders epizód, a Trap Team.

A sztori ezúttal is Skylands földjén játszódik, ahol a legfőbb gonosz - Kaos tovább folytatja világuralmi törekvéseit. Kaos rátalál a Cloudcracker börtönre, ahol a vidék legnagyobb gonosztevőit tartják fogva. Abbéli próbálkozásában, hogy új hadsereget épít, felrobbantja a Traptanium anyagból készült falakat, kiszabadítva a gazfickókat, valamint elszórva a földön, csapdák formájában mindenfelé a Traptanium töredékeket. Most a Portálmestereken a sor, hogy a csapdákkal elfogjuk a szökevényeket és legyőzzük Kaost, mielőtt késő lenne.

A Skylanders Trap Team tulajdonképpen legfontosabb újítása az új erőportál, amelyen egy csapdahely is található. Mikor az új típusú portálra ráhelyezünk egy figurát, a Portálmester képessé válik arra, hogy az ellenségek közül többet el tudjunk kapni a játékból és azokat egy varázslattal – kristályok segítségével - az igazi világba teleportáljuk át. A speciális kristályokkal csapdába zárt gazfickók innentől fogva a saját hősök mellett harcolhatnak és segítenek a küzdelemben.

Több mint 60 új Skylander vár ránk a Skylanders Trap Teamben, valamint kb. 40 csapdába ejthető ellenség, kristályok, de az eddigi Skylanders figurákat is használhatjuk majd.

Specifikáció

További információk

http://www.skylanders.com/trapte...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.20. hétfő,

házhozszállításnál 2017.11.21. kedd.

Hozzászólások

Új hozzászólás