0 0
Termékek /
(HÁLÓZAT-) Biztonságtechnika

AIMETIS E4040

978 827 Ft helyett 932 216 Ft

4661 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Az Aimetis E4000 Fizikai Biztonsági Készülékkel (PSA) tartsa karban és dinamikusan a felügyeleti rendszert. Az E4000 PSA a teljes felügyeleti video-kezelő rendszere egy olyan dobozban, amely ötvözi a célzott hardvert az Aimetis Symphony™ video menedzsmenttel. Az E4000 sorozat ideális megoldás a térkorlátozott környezetben, például a kisméretű kiskereskedőkhöz, benzinkutakhoz és nehéz környezetekhez.

A nagy teljesítménynek nem kell összetettnek lennie. A beépített Intel® Celeron® processzor stabil teljesítményt nyújt nagyon alacsony hőtermeléssel és minimális hűtési követelményekkel, ami jobb stabilitást és hosszú élettartamot eredményez.

A kemény alumínium tok, a hőszétválasztó bordákkal a processzortól hőt von el, lehetővé teszi a rendszer olyan környezetben való működését, amely nem alkalmas a kereskedelmi forgalomban lévő PC-k számára. A telepítés rugalmassága érdekében az E4000 falra vagy állványra szerelhető, amely biztosítja a könnyű elhelyezést bármilyen forgatókönyv esetén.

Könnyen kezelhető
Az Aimetis E4000 sorozatú PSA egyesíti az iparág legjobb videó menedzsment szoftvert, natív analitikai támogatásokat és jelentéseket, amelyek mindegyike egy egyszerű, könnyen kezelhető eszközbe épül.

Beépített Aimetis Symphony szoftver
A díjnyertes Aimsis Symphony VMS közvetlenül az E4000 PSA-ba épül, amely biztosítja a szoftverek és hardverek zökkenőmentes telepítését egyetlen készülékben legfeljebb 32 kamerához. Nem kell több termék és hardvergyártó között ugrani, ha a legjobb az egyik nagy teljesítményű eszközben.

Rugalmas kiépítés
Az E4000 rendkívül rugalmas telepítési lehetőségeket kínál. Alacsony hőtermeléssel, bõvíthetõ tárolóeszközzel a belsõ vagy a NAS és a kis formák révén a PSA tökéletes megoldást kínál azoknak a telepítéseknek a számára, ahol a hely korlátozott, és egy kis hardver lábnyom szükséges.

Kiegészítő termékek
Az Aimetis PSA több mint egy önálló megoldás, amely megnyitja az ajtót egy példátlan ökoszisztéma felé, amely forradalmasítja a biztonság kezelését. A PSA tökéletes integrációja az Aimetis Outdoor Object Tracker™, az Aimetis Thin Client™ és az Aimetis Enterprise Manager™ segítségével az egész biztonsági rendszer központosított kezelése az ujjhegyeire.

- Az Aimetis Symphony intelligens videó-kezelő szoftverrel működik
- Kis ventilátor nélküli forma tényező menetközbe cserélhető 3,5" merevlemezzel
- Támogatott kamera gyártók széles választéka
- Beépített I/O
- Támogatás a számítógépes és a beágyazott videóelemzéshez
- A fedélzeti DHCP és SMTP szerverek egyszerűen konfigurálják az elkülönített kamerarendszereket
- Rugalmas telepítési lehetőségek, például falra szerelhető, DIN sín, asztali lehetőségek
- Centralizált készülékkezelés az Aimetis Enterprise Manager™ segítségével

Műszaki adatok
- OS: 64 GB mSATA
- Videótárhely: 4 TB
- Alap licencek: 16
- 2 darab Gigabites LAN port
- 4 darab USB port
- Beépített I/O: 8/8
- Működési hőmérséklet: 0 és 40°C között
- Méret: 268 x 174 x 44 mm
- Tömeg: 3,1 kg

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.aimetis.com/E4000/def...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén szerda,

házhozszállításnál csütörtök.

Hozzászólások

Új hozzászólás