0 0
Termékek /
(Szórakoztatás-) Headset

APPLE Beats Solo2 Luxe Edition kék

66 770 Ft helyett 63 590 Ft

318 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A Beats legnépszerűbb típusaként a Beats by Dr. Dre Solo2 fejhallgató jobb akusztikát, szélesebb hangtartományt és tisztább hangzást biztosít minden zenéhez az iPhone, iPad és iPod készülékeken. Letisztult, könnyű és tartós kialakításuknak köszönhetően ezek a termékek még nagyobb kényelmet biztosítanak.
Érezz egy másfajta hangot

A Solo2 fejhallgató dinamikusabb és szélesebb hangtartománnyal rendelkezik és olyan tisztaságot biztosít, amilyet a művész elképzelt. Bármilyen zenét hallgatsz is, nagyobb hanghűséget fogsz tapasztalni.
Egyéni kényelem

A rugalmas fejpánt közepétől kezdődően a keret még jobban ívelt, hogy az egyedi illeszkedés érzetét még inkább tökéletesítse. A fülhallgató kagylói a fül anatómiájához igazodnak, így még természetesebben illeszkednek, és elfordíthatók az optimális kényelem és hangvisszaadás érdekében. A kagylók elsőrendű anyaga jó hővezető, továbbá minimálisra csökkenti a hangszivárgás jelenségét.
Letisztult formavilág

Merészen kanyargó ívek, rejtett csavarok és könnyen összehajtható kialakítás: ezek jellemzik a Beats Solo2 elegáns esztétikumát. Az átgondolt megközelítés kiterjed a konstrukcióra és az anyagválasztásra is, amelyek együttesen egy tartósabb fejhallgatót eredményeznek, amely bátran vállalja a hosszú használat által jelentett kihívásokat.
Nem kell elővenned iOS-eszközödet

A színben is egyező RemoteTalk-kábel segítségével számot válthatsz, állíthatod a hangerőt és még hívásokat is fogadhatsz anélkül, hogy az iPhone, iPad vagy iPod készülékedért kellene nyúlnod. (A funkciók készülékenként eltérők lehetnek.)

Kiemelt jellemzők:
- Jobb akusztika, tökéletesített hangtisztaság
- Áramvonalas, könnyű konstrukció a nagyobb kényelem érdekében
- Tartós és kompakt, összehajtható kialakítás a könnyű hordozhatósághoz
- Hívásfogadás és zenevezérlés iOS-készülékeken a RemoteTalk-kábel segítségével

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.apple.com/hu/shop/pro...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.23. csütörtök,

házhozszállításnál 2017.11.24. péntek.

Termékvariációk

Hozzászólások

Új hozzászólás