0 0
Termékek /
(Notebook / Tablet-) Tablet

APPLE iPad Pro 12.9" Wi-Fi LTE 128GB szürke

A termék 2017.09.20. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Az iPad a kezdetektől fogva kivételesen könnyen kezelhető, elmélyülést nyújtó készülék volt. A kiterjedt felületű, 12,9 hüvelykes Retina kijelzős iPad Pro új dimenziókba emeli ezt az élményt. Elég csak az iPad Air 2 processzorteljesítményének közel a dupláját vagy a kifinomultabb Multi-Touch technológiát említenünk. Nem egyszerűen nagyobb lett – ezen az iPaden új méreteket ölt a kreativitás és a hatékonyság.

Retina kijelző - Ideális hely a legnagyobb ötletek megvalósításához.
5,6 millió képpontjával az iPad Pro kijelzője az eddigi legnagyobb felbontású Retina kijelző az iOS-készülékek történetében. 4K-s videók szerkesztése, prezentációkészítés vagy üzleti ügyek – a 12,9 hüvelykes képernyőn bármilyen feladat egyszerűbb, gyorsabb és lebilincselőbb. A Multi‑Touch alrendszerét is újraterveztük, hogy többféleképpen kommunikálhass az iPaddel.

A9X chip - A legerősebb chipünk, a legsokoldalúbb eszközünkhöz.
Az iPad Pro lelke az új A9X – az Apple harmadik generációs chipje 64 bites architektúrával. A chip az iPad Air 2 processzorteljesítményének akár 1,8-szorosát, grafikai teljesítményének akár kétszeresét is hozza. Ezzel a legnagyobb erőforrás-igényű alkalmazások is szépen futnak rajta.

iOS 9 - Minden érintésre egyre jobb élmény.
Az iOS 9 a világ legtermészetesebben kezelhető, legkorszerűbb, legbiztonságosabb mobil operációs rendszere. Új funkciói messzemenőkig kihasználják az iPad Pro erejét, így kreatívabb és hatékonyabb is lehetsz a segítségével. A multitaskinggal gördülékeny két alkalmazás párhuzamos futtatása. A rendszer számos más funkcióját, köztük a Sirit és a Spotlight keresőt is továbbfejlesztettük, hogy az iPad még nélkülözhetetlenebb legyen. Úgy érzed, mintha az iOS 9-et és az iPad Prót egymásnak teremtették volna – mert így is van.

iPad-alkalmazások - A nagyra nőtt iPaden többet mutatnak magukból az appok.
Az iPad Pro beépített alkalmazásaival egyszerűen kézben tarthatod a mindennapi feladatokat. Az App Store-ban emellett rengeteg lenyűgöző, iPadre fejlesztett appot találsz – gyakorlatilag bármilyen célra.

Dizájn - Óriási, szinte minden szempontból.
Az iPad Pro a nagy kijelző ellenére is meglepően vékony és könnyű – csak 6,9 mm vastag és mindössze 713 gramm. A unibody háznak köszönhetően tartós, jól kiegyensúlyozott készülék. Képességeit tekintve talán az a legmeglepőbb, hogy mennyire kézbe simul.

Négy hangszóró - Bárhogy is forgatod, meseszép a hangja.
Az iPad Pro négy hi-fi hangszórót kapott, melyeket közvetlenül a unibody házba építettünk, hogy a kijelzőjéhez méltó, lenyűgöző hangélményt nyújthasson. Ez az új dizájn bámulatos, az iPad Air akusztikai teljesítményének háromszorosával bíró hangteret hoz létre. Sőt ennél is többet kínál: az iPad Pro automatikusan átállítja a magas frekvenciák irányát aszerint, hogy hogyan tartod a készüléket. Így akár játszol, akár filmet nézel, az iPad Pro hangjával minden eddiginél elmélyültebben szórakozhatsz majd.

Bemutatkozik az új Smart Keyboard – az iPad Pro társa - Minden billentyű mögött ott az innováció.
A Smart Keyboard egész sor új technológiát és anyagot egyesít. Az eredmény egy olyan billentyűzet, amilyet még nem látott a világ.1 Teljes méretű, ragyogóan hordozható, és egy kétirányú adatcserét és energiaátvitelt lehetővé tevő új csatolófelületen – a Smart Connectoron – keresztül csatlakozik az iPad Próhoz. Ha csatlakoztattad, azonnal kezdheted is a gépelést.

Bemutatkozik az Apple Pencil – az iPad Pro társa - Ismerősnek tűnik, pedig teljesen forradalmi.
A képpontszinten tökéletes pontosságú Apple Pencil kitágítja a Multi-Touch határait, és új kreatív lehetőségeket nyit előtted.1 A döntésre és nyomásra egyaránt érzékeny eszközzel változatos művészi vonásokat és effektusokat hozhatsz létre – a legvékonyabb vonalaktól a finom árnyékolásig. Az Apple Pencil nemcsak bővíti az iPad Pro képességeit, hanem a használata is teljesen természetes. Amint kézbe veszed, azonnal reagál.

Touch ID - Megerősített adatvédelem. Ott van az ujjad hegyén.
Az iPad Pro Touch ID technológiával alakítja elfelejthetetlen jelszóvá az ujjlenyomatodat. Így egyetlen érintéssel feloldhatod a készülék zárolását, és akkor is biztonságban tudhatod a személyes adataidat, ha valaki mással közösen használod az iPadet. Biztonságosan vásárolhatsz az iTunesban, az iBooksban és az App Store-ban.

iSight kamera és FaceTime HD-kamera - Két remek optika az emlékezetes pillanatokra.
Az emberek imádnak az iPaddel fényképezni. Az iPad Pro iSight kamerájának korszerű érzékelője gondoskodik róla, hogy a képeid és a videóid egyaránt mutatósak legyenek. Az Apple saját tervezésű képi jelfeldolgozó egysége a panorámaképek, illetve a sorozat- és időzített felvételek készítésekor egyaránt segít remekelni. Time-lapse videókat és lassított felvételeket is készíthetsz 720p HD felbontásban, a nagyobb keresőfelületen pedig minden eddiginél részletesebben jelenik meg a tartalom.

Az elülső oldali FaceTime HD-kamera érzékelőjét is továbbfejlesztettük. Ennek és a nagyobb kijelzőnek köszönhetően életszerűbb érzés a videotelefonálás. Félhomályban és ellenfényben is nagyszerű képeket és videókat tudsz készíteni.

Wi‑Fi + 4G/LTE - Gyors vezeték nélküli kapcsolat.
Az iPad Pro a gyors Wi‑Fi és mobilhálózatokat is támogatja. Ezeken keresztül filmeket tölthetsz le, internetezhetsz, és megoszthatod a dokumentumaidat, bárhol is jársz éppen. Ha pedig nincs a közelben Wi‑Fi hálózat, a szupergyors Wi‑Fi + Cellular modellel 4G/LTE‑hálózatokhoz is kapcsolódhatsz.2 A beépített Apple SIM-mel pedig útközben is könnyebben jutsz internetkapcsolathoz az iPad Próról közvetlenül kiválasztható, rövid időtartamú díjcsomagokkal.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.apple.com/hu/ipad-pro...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Termékvariációk

Hozzászólások

Új hozzászólás