0 0
Termékek /
(Számítógép periféria-) Egér

APPLE Magic Trackpad 2

39 121 Ft helyett 37 258 Ft

186 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A megújult és tölthető Magic Trackpad 2 beépített akkumulátora mellett először hozza el a Force Touch érintőpad nyújtotta előnyöket asztali számítógépekhez is. Az érintőpad alatti négy nyomásérzékelőnek köszönhetően bárhová kattinthatsz, a rendszer a legkisebb nyomáskülönbséget is érzékeli, így hatékonyabban dolgozhatsz és elmélyítheted a kapcsolatot tartalmaiddal. A Magic Trackpad 2 teljes felülete üvegből készült, amelynek területe közel 30 százalékkal nagyobb, mint a korábbi érintőpadé. Ennek, valamint laposabb kialakításának köszönhetően minden eddiginél hatékonyabban és kényelmesebben görgethetsz és lapozhatsz át kedvenc tartalmaidon.

A Magic Trackpad 2 párosítása automatikus, így akár azonnal elkezdheted használni a Maceddel. Akkumulátora pedig egy hónapig vagy akár tovább is biztosítja a kellő energiát a működéshez egyetlen feltöltéssel.

Specifikáció

1 év gyári garancia
Meghibásodási arány: 0,0%

További információk

http://www.apple.com/hu/shop/pro...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén hétfő,

házhozszállításnál kedd.

Ajánlott termékek

37 214 Ft helyett 35 442 Ft

36 479 Ft helyett 34 742 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás

Eddigi hozzászólások

1. szeka
2016.05.09. 17:54
Kellemesen "olcsó" az APR-ek árához képest (a rendeléskor 37757 Ft), csak átvételkor jön a feketeleves: sima Magic Trackpad-et kaptam, annak viszont messze túl drága. Sajnos azt az infót kaptam a boltban hogy újra megrendelve is ugyanezt kapnám, szóval nem igazán értem miért szerepel itt ez a tétel ebben a formában...
Probléma a kellemetlen meglepétesen túl nem volt: a terméket nem vettem át, az árát pedig visszakaptam, szóval a kiszolgálás korrekt volt.
 
Fórumhoz