0 0
Termékek /
(Számítógép tartozék, szoftver-) Szoftver

APPLE Parallels Desktop for Mac 12 Angol OEM

15 740 Ft helyett 14 990 Ft

75 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A Parallels Desktop 12 for Mac kínálja a leggyorsabb, legokosabb és legerőteljesebb módot a Windows-alkalmazások Mac készüléken való, újraindítás nélküli futtatására. Válts könnyedén a Mac- és a Windows-alkalmazások között. A remek teljesítményű alkalmazás kompromisszumok nélkül tudja futtatni a Windows irodai alkalmazásait, például a Microsoft Office-t. A termék mostantól tartalmazza a Parallels Toolbox alkalmazást is, mellyel egyszerűen intézheted több tucatnyi különféle napi teendődet Mac gépeden.

Mindkét rendszer legjava egy helyen

A macOS mellett többek között a Windows 10, a Windows 8.1, a Windows 7 és a Windows XP rendszer futtatható párhuzamosan.

Bármikor egyszerűen válthatsz át PC- és Mac-alkalmazásaid között

A Parallels telepítősegédjével könnyedén átviheted Mac készülékedre a PC-den lévő fájlokat, alkalmazásokat, böngészőkönyvjelzőket és egyéb adatokat.

A Windows 10 telepítése

A Windows 10 praktikus, terméken belüli beszerzése jelentősen leegyszerűsíti az első lépések megtételét.

Villámgyors teljesítmény

Gond nélkül, a Mac lelassítása nélkül futtathatod a nagyobb erőforrás-igényű Windows-alkalmazásokat is – a Microsoft Office sosem látott gyorsasággal működik. Indíts Windows-alkalmazásokat közvetlenül a Dockból. A Mac irányítására használt mozdulatokat a Windowsban is használhatod, a tartalmakat pedig átmásolhatod vagy áthúzhatod egy Windows-alkalmazásból egy Mac-alkalmazásba.

Nem csak Windowszal használható

A legkülönfélébb operációs rendszereket futtathatod, köztük a macOS, a Windows 10, a Windows 8.1, a Windows 7, a Linux és a Google Chrome rendszert is.

A Cortana folyamatosan várja kérdéseidet

A Microsoft beszédalapú virtuális asszisztense, a Cortana segítségét még akkor is igénybe veheted, ha a Windows 10 a háttérben fut.

Parallels Toolbox for Mac

A Parallels Toolbox for Mac egyetlen kedvező árú alkalmazásban nyújt több tucatnyi olyan eszközt, amellyel mindennapi teendőidet gyorsan intézheted Mac számítógépeden. A számos különféle lehetőség között például képernyőfelvételeket készíthetsz, jelszóval láthatod el a privát fájlokat, és Facebook- vagy YouTube-videókat konvertálhatsz. Az eszközkészlet remekül kitalált eszközei és segédprogramjai a kezdő és a profi Mac-felhasználók teendőit is nagyban megkönnyíthetik.

Sokoldalúsága révén alkalmas otthoni, irodai és iskolai használatra

Otthoni vagy üzleti felhasználóként éppúgy, mint diákként vagy szenvedélyes játékosként mindent megtalálsz az új Parallels Desktop 12 for Mac szoftverben, amire egy számítógépen szükséged lehet. Egy helyen futtathatod az irodai vagy iskolai feladataidhoz szükséges PC-programjaidat és a kedvelt Mac-alkalmazásaidat. Mac készülékeden továbbra is futtathatod az üzleti élethez nélkülözhetetlen PC-alkalmazásokat, melyekről sem te, sem pedig ügyfeleid és partnereid nem szeretnének lemondani. Emellett az iskolai feladatokhoz szükséges Windows-fájlokhoz is könnyűszerrel hozzáférhetsz.

Specifikáció

További információk

http://store.apple.com/hu/produc...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.28. kedd,

házhozszállításnál 2017.11.29. szerda.

Hozzászólások

Új hozzászólás