0 0
Termékek /
(Asztali számítógép-) Komplett PC

ASUS D630SF-I57400002D

A termék 2017.11.07. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Továbbfejlesztett teljesítmény és biztonság üzleti felhasználásra.

Az üzleti világ állandóan változik. A vezető pozíció megőrzése érdekében a vállalatoknak magasabb szintű hatékonyságot, adatbiztonságot és megbízhatóságot kell biztosítania. Igyekszünk megérteni, hogy mit gondolsz, érzel és csinálsz. Ez vezérelt minket a legjobb üzleti asztali PC létrehozásában, és ezért választották meg gépünket a világ leginkább ajánlott Windows asztali PC márkájának.

Teljesítmény - Többre hivatott
A gyorsaság és az rövid válaszidő szükséges elemei a sikernek, de ezeket csak igazi szervezeti változtatások által lehet elérni. 7. generációs Intel Core processzorokat használunk, iparágvezető asztali számítógépes megoldásainkat maximális hatékonyságúra terveztük, új utat nyitva ezzel a fenntartható üzleti növekedés felé.

Memória - Gyorsabb és jobb
Az ASUSPRO üzleti asztali PC-k DDR4 memóriával rendelkeznek, amely a DDR3-nál kétszer gyorsabb sebességet és 20%-kal alacsonyabb energiafogyasztást, továbbá kiváló produktivitást és teljesítményt nyújtanak, valamint ideális választás vállalkozások számára.

Produktivitás - Láss többet, légy hatékonyabb
Bővítsd ki munkaállomásodat három akár 4K/2K felbontású képernyővel, amellyel a nagyobb asztali számítógépes munkatereden több feladatot tudsz végezni egyszerre három képernyőn anélkül, hogy szükséged lenne egy kiegészítő VGA kártyára.

Szerszámok nélküli dizájn - Könnyű karbantartás
Az ASUSPRO üzleti szintű asztali számítógépek könnyen szervizelhető készülékház dizájnnal rendelkeznek, amelyek időt spórolnak neked, hiszen a frissítések és rutin karbantartás zökkenőmentesen végrehajthatóak. Menedzseld és frissítsd a PC alkatrészeket könnyedén; szerszám nélkül tudod felnyitni a készülékházat, megspórolva a szereléssel töltött időt és fáradságot.

Csatlakozások - Nagyon sokféle eszközhöz könnyedén csatlakoztatható
Az ASUSPRO üzleti számítógépeket kényelmes csatlakoztatásra tervezték, 2. generációs USB 3.1 portokkal, HDMI, DisplayPort és VGA portokkal vannak ellátva és így könnyedén csatlakoznak egyéb eszközökhöz. Soros és párhuzamos portjai opcionálisak, így felszabadítják a több PCI Express aljzatot további frissítések céljára.

2. generációs USB 3.1 - Szupergyors adatátvitel
A 2. generációs USB 3.1 2-szer gyorsabb adatátvitelre képes, mint az 1. generációs USB 3.1, miközben teljesen kompatibilis a korábbi verziókkal.

ASUS WebStorage - Az adatok elérése bárhonnan, bármikor
Oszd meg az állományaidat és képeidet az egy évre szóló, 100 GB-os ingyenes tárhely segítségével, ahol vezeték nélküli módon oszthatod meg fájljaidat akár több eszközön is. A kulcsszavas kereséssel pillanatok alatt megtalálhatod a vonatkozó fájlokat. Rögzítsd és töltsd fel a fontos találkozókhoz fűződő jegyzeteidet pillanatfelvételekkel, amelyekhez aztán bármelyik eszközödön hozzáférhetsz.

Kizárólag szilárdtest-kondenzátorok - Hihetetlen tartósság
Az ASUSPRO üzleti számítógépek a világ legjobb alaplapjaival és prémium minőségű szilárd kondenzátorokkal készülnek. Ezek a kiváló minőségű alkatrészek hihetetlenül tartósak, még hosszabb élettartamúak és továbbfejlesztett hőelvezetéssel rendelkeznek.

Specifikáció

3 év gyári garancia

További információk

https://www.asus.com/hu/Commerci...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Hozzászólások

Új hozzászólás