0 0
Termékek /
(Notebook / Tablet-) Notebook

ASUS GL702VM-BA127 Szürke

572 373 Ft helyett 497 716 Ft

2489 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Asus ROG GL702VM - Kompakt és nagy teljesítményű
A ROG Strix GL702 a legújabb, 6. generációs Intel processzort és NVIDIA GeForce GTX grafikus kártyát rejti magában a kompakt és kis tömegű dizájn mögött. A Strix GL702 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bárhol is vannak, a legmagasabb szintű játékot élvezhessék.

Magával ragadó virtuális valóság
A VR-képes NVIDIA GeForce GTX 1060 GPU növeli a sebességet és az energiahatékonyságot a brilliáns VR tejlesítményért. Élvezd a magával ragadó virtuális valóságot, amely sima, szinte késleltetés nélküli és akadozásmentes.

Játék útközben
A mindössze 24,7 mm-es profillal és csupán 2,7 kg-mos könnyed súllyal a ROG Strix GL702 ultra hordozható dizájnnal rendelkezik, amely kényelmesen elfér egy aktatáskában, vagy hátizsákban. Akár a repülőjáratodra vársz, egy kávézóban töltöd az időt, vagy egy LAN bajnokságon vagy, gyakorlatilag bárhol játszhatsz!

Szép széles látómezőjű kijelző
A ROG Strix GL702 egy 17 hüvelykes, panelt használ, 178° ultra széles betekintési szöggel, így nincs színtorzulás, még a legszélsőségesebb helyzetből nézve sem. Full HD, vagy 4K UHD? A te választásod.

Több képernyő felület, kevesebb keret
A ROG Strix GL702 kijelzője vékonyított kávával érkezik, amely mindössze 17 mm felül és 13 mm oldalt, a kellemesebb és diszkrétebb élményért.

Hihetetlenül sima játék
A ROG Strix GL702 NVIDIA G-SYNC kijelző technológiája kiküszöböli a lagot és a képkockák akadozását, amit egyébként rendszerint tapasztalni lehet a V-Sync-el. Az NVIDIA G-SYNC szinkronizálja a kijelző képfrissítését a GPU-val. Ez csökkenti a lagot, minimalizálja a képkocka beakadást, és megszünteti a képtörést — mindezt a rendszer teljesítmény befolyásolása nélkül. Amit kapsz, az a hihetetlenül sima és elképesztő játékmenet.

Hyper-Cool, Triple-Copper hűtőmodul
A kompakt hyper-cool, triple-copper hűtőmodul hűtőcsöveket és három ventilátort használ, hogy egymástól függetlenül növelje meg a CPU és GPU hűtési teljesítményét. A ROG Strix GL702 kiegészítő ventilátora egy harmadik hűtési forrás, ami abban segít, hogy a GPU teljes sebességgel futhasson, úgy, hogy magas terhelés alatt se akadozzon. Ez a dizájn maximalizálja a hűtés hatékonyságát, hogy biztosítsa az intenzív játék maratonokhoz szükséges stabilitást a ROG Strix GL702 számára.

Játékra tervezett billentyűzet
A taktilis gamer billentyűzetünk az ASUS exkluzív Overstroke technológiával is rendelkezik, ami egy stílusos, piros háttérfény, amelyet kifejezetten a WASD billentyűkhöz terveztek, valamint 1,6 mm mély billentyűutat kínál. A mérnökcsapatunk aprólékosan teszteli a billentyűzeteinket a mindent elsöprő szívósság és megbízhatóság érdekében, amely 10 millió billentyűlenyomás várható élettartamot eredményez. A ROG Strix GL702 egy olyan billentyűzettel fegyverez fel, amiben megbízhatsz.

Intel Thunderbolt 3 és USB Type-C
Az integrált Intel Thunderbolt technológia egyetlen kábelen megvalósított adat- és jelátvitelt kínál, akár 40 Gbit/s sebességgel. A ROG Strix GL702 az Intel Thunderbolt és C típusú USB 3.1 portokhoz megnövelt kompatibilitást biztosít a különféle eszközeidhez.

Specifikáció

2 év gyári garancia

További információk

https://www.asus.com/Notebooks/R...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén péntek,

házhozszállításnál hétfő.

Hozzászólások

Új hozzászólás