0 0
Termékek /
(Fotó/Videó-)

ASUS RECO Classic Car Cam 90YU00I2-B03EA0

57 259 Ft helyett 49 790 Ft

249 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Részletes Full HD videofelvétel az autóban
Az ASUS RECO Classic Car Cam egy olyan autós videofelvevő, amely f/2.0-es rekesszel és 140 fokos széles látószögű objektívvel gondoskodik a kiváló minőségű Full HD 1080p videofelvételről éjjel-nappal, mindenféle időjárási körülmények között. A beépített gyorsulásérzékelő automatikusan aktivál egy vészrögzítési funkciót, ha baleset történik.

Részletes videofelvétel éjjel-nappal
Az ASUS RECO Classic Car Cam HDR felvételkészítési technológiát használ a részletes autós videók készítéséhez ragyogó napsütésben vagy elégtelenül megvilágított környezetekben is. Ezt azzal éri el, hogy több expozíciót kombinál ugyanannál a jelenetnél – ezzel olyan apró részetek is jól láthatók lesznek a kész felvételeken, mint az útjelzések és a rendszámtáblák.

Full HD 1080p felvétel
Az ASUS RECO Classic Car Cam készülék Ambarella lapkakészlettel és a legfrissebb Omnivision CMOS érzékelővel van felszerelve, és ezzel Full HD 1920 x 1080 felbontású autós videókat lehet rögzíteni másodpercenként 30 képkocka sebességgel.

140 fokos széles látószög
A 140 fokos széles látószögű objektívvel a jármű oldalát és az előtte elterülő utat is filmezni tudja.

Vészfelvétel-fájl védelme
Ütközés esetén a beépített háromirányú mozgásérzékelő aktiválja a vészrögzítési funkciót, amely külön fájlba elment egy egyperces videót (30 másodpercnyit az erőhatás előtt, 30 másodpercnyit utána), és zárolja is ezt, hogy ne lehessen véletlenül törölni. Emellett egy kézi vészfelvétel-gomb is van, amellyel bármelyik kritikus pillanat videói elmenthetők. Maximum 10 vészvideót lehet elmenteni anélkül, hogy a felülíródásuk miatt aggodalmaskodni kellene.

Az utazás biztonságára tervezve
A 60 km/h fölötti sebességeknél az ASUS RECO Classic Car Cam-ben egy sávelhagyás-figyelmeztető rendszer is működésbe lép, amely képernyőn megjelenő figyelmeztetéseket és hangriasztásokat küld, ha a gépjármű elhagyja az út sávjelzéseit; a ráfutás-előjelző rendszer (FCWS) pedig arról értesíti a sofőrt, ha a túlságosan megközelítette az előtte menő autót.

Traffipax-észlelés
Egy GPS alapú érzékelő értesíti a vezetőt a közeli sebességellenőrző kamerákról, hang- és fényjelzéssel figyelmezteti a biztonságos sebesség* betartására.

*nem mindenhol elérhető funkció

Egyszerű üzembe helyezés
A kompakt ASUS RECO Classic Car Cam tartója a szélvédőre tapasztható, és öntapadós kábelvezetők is tartoznak hozzá, amelyekkel könnyedén elrejthető a szivargyújtó-adapter kábele.

Specifikáció

2 év gyári garancia

További információk

https://www.asus.com/hu/Car-Elec...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.29. szerda,

házhozszállításnál 2017.11.30. csütörtök.

Hozzászólások

Új hozzászólás