0 0
Termékek /
(HÁLÓZAT-) Vezetéknélküli

ASUS RT-AC3200 Tri-Band Wireless-AC3200 háromsávos Gigabit router

A termék 2017.10.10. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Tri-Band Wireless-AC3200 háromsávos Gigabit router.

- Az ultragyors 802.11ac Wi-Fi router egy kombinált háromsávos 3200 Mbps-os adatsebességgel rendelkezik a zökkenőmentes, akár 4K/UHD videó visszajátszáshoz, ultragyors fájlmegosztáshoz a nagyméretű fájlokért, és az alacsony latenciájú internetes játékért.
- A háromsávos Smart Connect automatikusan kiválasztja a leggyorsabbat a három elérhető frekvenciasávból az egyes készülékekhez a készülék sebessége, jelerőssége és az adott sáv elfoglaltsága alapján.
- A beépített USB 2.0 és USB 3.0 portok akár tízszer gyorsabb adatátvitelre képesek az USB foglalatú adattárolókra, nyomtatómegosztókra és a 3G/4G csatlakozó támogatásra.
- Az ASUSWRT grafikai felhasználói felület a könnyű, CD mentes 30 másodperces telepítő varázsló, és a problémamentes haladó hálózati irányításhoz.
- Az AiProtection a Trend Microval, tripla erejű teljes hálózati biztonsággal, illetve a robusztus szülői felügyelettel és adatvédelemmel.
- Az ASUS AiCloud 2.0 lehetővé teszi a hozzáférést, szinkronizálást és a saját fájlok adatsugárzását akárhova, bármely internethez csatlakozott készülékre.

Intelligens háromsávos Wi-Fi az összes eszközének

Az RT-AC3200 egy háromsávos 802.11ac router, mely tartalmazza a Tri-Band Smart Connect funkciót, mely egy hihetetlen új funkció, mely automatikusan maximalizálja minden egyes vezeték nélküli készülék teljesítményét. A világ leggyorsabb kombinált adat rátájával, mely 3200 Mbps (2600 Mbps a két 5 GHz-es sávon, illetve 600 Mbps a 2.4 GHz-es sávon), az RT-AC3200 minden készüléket teljes sebességen hagy futni, ezzel garantálva az akadásmentes online játékot, a teljesen folyékony 4K/UHD videóközvetítéseket és a sima letöltéseket. Vegyék ehhez még hozzá a szuper lefedettséget és a teljes biztonságot, és látni fogják, miért az RT-AC3200 fogja a következő szintre vinni a hálózatukat!

Hat külső magas teljesítményű antenna

Az RT-AC3200 két 802.11ac hálózatot használ, mind a kettő három továbbító és három fogadó (3x3) antenna konfigurációval van felszerelve. Ezt a külső magas teljesítményű antennák teszik lehetővé, és több készülék tud egyszerre gyorsabban csatlakozni, nagyobb stabilitás mellett.

Két USB-csatlakozó

A könnyen használható USB app lehetővé teszi a nyomtatók megosztását, az adattároló eszközöket és a 3G/4G (HSPA+) csatlakozókat a teljes hálózata felett, és a SuperSpeed USB 3.0 port garantálja az ultragyors átviteli sebességet. Sőt, rengeteg hely van ahhoz, hogy a zömökebb készülékeknek is jusson elég hely.

Háromsávos Wi-Fi

Az ASUS RT-AC3200 olyan, mintha három vezeték nélküli router lenne egyben A két külön 5 GHz vezeték nélküli sáv, mindkettő akár 1300 Mbps-os sebességgel, és az önálló 600 Mbps-os, 2.4 GHz-es vezeték nélküli sáv mind párhuzamosan működnek. Ez azt jelenti, hogy Ön akadásmentes online játékot, sima 4K videóközvetítést és zavartalan fájlletöltést élvezhet minden egyes otthoni hálózatához csatlakoztatott eszközén.

AiRadar hullámformálás

Az ASUS AiRadar intelligensen erősíti a vezeték nélküli csatlakoztathatóságot a 802.11ac univerzális sugárformáló technológiával, magas erejű erősítéssel és az exkluzív ASUS RF finomhangolással.

Adaptív QoS

Az ASUS Adaptive Quality of Service (alkalmazkodó szolgáltatásminőség, QoS) optimalizálja és rangsorolja a sávszélességet, és külön előbeállításokkal rendelkezik a játékhoz, a média közvetítéshez, a VoIP-hez, a webböngészéshez és a fájlátvitelhez.

Nagy teljesítményű online többfeladatos működés (multitasking)

Az RT-AC3200-nak van egy adat csővezetéke, mely úgy hússzor akkora, mint a konvencionális routereké - akár 300 000 adat munkafolyamat - a kimagaslóan kiegyensúlyozott teljesítményért.

Háromsávos Smart Connect

A háromsávos Smart Connect technológiánk automatikusan hozzáadja az egyes eszközöket vagy az egyik 2,4 GHz-es sávhoz, vagy a kettőből az egyik 5 GHz-es sávhoz, a készülék sebességétől, a jelerősségtől és egy sáv aktuális elfoglaltságától függően. Ez azt jelenti, hogy Ön jobb jelerősséget és gyorsabb, megbízhatóbb csatlakozást kap mindig!

A háromsávos Smart Connect engedélyezésével az RT-AC3200 akár háromszor gyorsabb letöltést, és összességében háromszor gyorsabb letöltéseket, illetve összességében 39%-kal gyorsabb Wi-Fi teljesítménynövekedést nyújt, amikor a háromsávos AC3200 routerekhez hasonlítjuk, melyeken a sztenderd kétsávos Smart Connect van!

Élet a gyors LAN-ban

A leggyorsabb vezetékes hálózati teljesítmény érdekében az RT-AC3200-nak dedikált Gigabit Ethernet WAN portja és négy Gigabit Ethernet LAN portja van. Az erős hardver gyorsította NAT eltávolítja a vezetékes LAN és az internet közti átviteli sebességet az akadásmentes játékos élményért.

Hardveres NAT

Megszünteti az internet és az otthoni hálózat közötti szűk keresztmetszetet, és a hagyományos, szoftveres NAT-nál akár 2-5-ször nagyobb WAN–LAN teljesítményt biztosít.
Két WAN-kapcsolat

A LAN-csatlakozók egyike használható WAN-kapcsolatként is. A két internetkapcsolat beállítható akár úgy, hogy osztozzanak a terhelésen, akár úgy, hogy az egyik tartalékban áll, ha a másik kiesne.

Alaposan tesztelt kompatibilitás

Az RT-AC3200, akárcsak más ASUS hálózati termékek, a fejlesztése során széleskörű kompatibilitási teszteknek volt kitéve. Az RT-AC3200 hibátlanul működik a legtöbb adapterrel, médialejátszóval és egyéb vezeték nélküli eszközökkel, hogy a legjobb teljesítményt garantálja. Még a legújabb Xbox® One és PlayStation® 4 játékkonzolokat is támogatja.

Time Machine® támogatása

Minden USB tárolóeszköz, mely az RT-AC3200-hez van csatlakoztatva egyszerre használható a Time Machine® biztonsági másolat készítővel az Apple készülékekhez.

WPS

Minden készülék, mely a Wi-Fi Wi-Fi Protected Setup (Wi-Fi védte varázsló, WPS) sztenderdet támogatja, azonnal csatlakoztatható az RT-AC3200-on található WPS gomb megnyomásával.

VPN-támogatás

Készítsen egy VPN szervert vagy kapcsolja be a hálózat csatlakoztatta készülékét a VPN engedélyezte klienshez - nincs szüksége fizetett VPN szolgáltatásra.

Az erőteljes, felhasználóbarát kezelőfelület - ASUSWRT

Az RT-AC3200 tartalmazza a továbbfejlesztett ASUSWRT grafikai felhasználói kezelőfelületet, mely könnyű hozzáférést nyújt a 30 másodperces, 3 lépésből álló webalapű telepítési folyamatnak3. Itt tudja konfigurálni az AiCloud 2.0-t, és az összes RT-AC3200 haladó opciót. Az ASUSWRT webalapú, így hát nincs szükséges külön alkalmazásra vagy korlátoznia azt, amit mobileszközökön keresztül változtathat, egyszerűen teljes hozzáférést kap mindenhez és minden készülékhez, ami webböngészőt tud futtatni.

Specifikáció

3 év gyári garancia

További információk

http://www.asus.com/hu/Networkin...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Hozzászólások

Új hozzászólás