0 0
Termékek /
(Számítógép alkatrész-) Merevlemez

ASUS Travelair N (WHD-A2) 1TB 5900 rpm 16 MB USB 3.0 és Wi-Fi Fekete 90DW0030-B20000

A termék 2017.10.23. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Vezeték nélküli merevlemez-meghajtó és SD-kártyaolvasó egyérintéses NFC-vel

- Egyérintéses NFC a könnyű kapcsolódáshoz
- Integrált SD-kártyaolvasó a még nagyobb tárkapacitásért
- Egyidejű kapcsolódás akár öt eszközhöz
- Fröccsenés ellen védett kialakítás IP43-as vízállósággal
- Intuitív kényelmesen használható társalkalmazás

Saját médiakönyvtár út közben

Az 1 TB-os tárterülettel és a saját beépített Wi-Fi hálózattal a Travelair N gazdája akár 500-nál is több filmet vagy képek, dalok, fájlok ezreit viheti magával és érheti el vezeték nélkül bárhol út közben, az okostelefonjáról vagy a táblagépéről. Az NFC technológiával azonnal, egy érintéssel össze lehet kapcsolni a támogatott eszközöket. A hozzá adott ASUS AiDrive társalkalmazással kényelmesen keresgélhetünk a tartalmak között, lejátszhatjuk, megoszthatjuk és kezelhetjük a Travelair N-en található fájlokat az iPhone, iPad, Kindle Fire vagy Android eszközökről. A Travelair N emellett SuperSpeed USB 3.0 kapcsolattal is segíti a PC vagy Mac gépekkel folytatott villámgyors fájlcserét.

Egyérintéses NFC-kapcsolat

A Travelair N azonnali, beállítást nem igénylő kapcsolódásra képes az NFC technológiával. Egyszerűen érintsd hozzá az NFC-s telefont vagy táblagépet a Travelair N-hez, és máris keresgélhetsz a médiakönyvtárban és a fájlok között.

Intuitív AiDrive alkalmazás

A Travelair N együttműködik az Android és iOS platformon is elérhető AiDrive alkalmazással, amely intuitív felhasználói felületet nyújt a fényképek, videók és egyéb fájlok gyors és könnyű áttekintéséhez és megosztásához.

Megbízható, mindennapos társ

A sokféle személyes és munkához kötődő fájl kezelése problémás lehet, ezért jól jön, ha ezeknek az információknak a kezeléséhez van egy megbízható társunk. Nagy, 1 TB-os tárhelével és 8 órás akkumulátoros üzemidejével a Travelair N egyszerűvé és kényelmessé teszi a fájlkezelést.

1 TB kapacitás

Az 1 TB-os kapacitás azt jelenti, hogy több mint 1000 filmet, vagy képek, dalok és dokumentumok ezreit viheted magaddal. Szóval tényleg bármit a zsebedben tarthatsz.

8 óra akkumulátoros üzemidő

A Travelair N beépített 3000 milliamperórás akkumulátorával két töltés között akár 8 órányi multimédiás tartalomlejátszásra is módot ad a Wi-Fi-s eszközökön.

Wi-Fi biztonság

A Travelair N vállalati szintű WPA2 biztonsági szolgáltatással védi az okostelefonnal vagy táblagéppel fennálló kapcsolatot, és ezzel gondoskodik a tartalmak bizalmasságának megőrzéséről, biztonságos továbbításáról.

A becses emlékek védelme útközben

Vízálló kialakításával és SD-kártya mentési szolgáltatásával a Travelair N jól bírja az utazás megpróbáltatásait, és könnyű módszert kínál az értékes emlékek védelmére az út során.

SD-kártya mentés

A Travelair N-nel néhány egyszerű lépésben lementhetők az SD-kártyák adatai. Tökéletes megoldás a digitális fényképek mentésére út közben egyszerűen csak áttenni azokat a Travelair N-re, törölni az SD-kártyát — és máris lehet tovább fotózni.

Vízálló kialakítás

Ne hagyd, hogy egy kis víz akadályozzon — a Travelair N IP43-kategóriás vízálló kialakítása védelmet jelent a véletlenül ráfröccsent vagy rácseppent folyadékok ellen.

Adatmegosztás a családtagokkal és barátokkal

A Travelair N-nel egyszerűen megoszthatók a tartalmak, együtt szórakozhatunk a családtagokkal és barátokkal azzal, hogy több eszközön egyszerre lehet lejátszani a HD felbontású videókat vagy megnézni a fájlokat.

Akár 5 eszköz egyidejű csatlakoztatása

A Travelair N-hez akár öt eszköz is csatlakozhat egy időben fájlok átvitelekor, ha pedig HD filmek lejátszásáról van szók, akkor maximum három készüléket képes kiszolgálni egyszerre, remek módszert kínálva arra, hogy az élményeket megoszthassuk a családtagokkal és barátokkal.

Otthoni médiakönyvtár univerzális „plug and play” kapcsolattal

Nézd vezeték nélkül a médiafájljaidat otthon is! Az otthoni hálózatra csatlakoztatva a Travelair N sokféle eszközre képes továbbítani a tartalmakat: okostévékre, noteszgépekre, okostelefonokra és táblagépekre is.

Specifikáció

2 év gyári garancia

További információk

http://www.asus.com/hu/Phone-Acc...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Ajánlott termékek

10 490 Ft helyett 9 990 Ft

8 600 Ft helyett 8 190 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás