0 0
Termékek /
(Megjelenítők-) Monitor

ASUS VX239H

56 339 Ft helyett 48 990 Ft

245 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

ASUS VX239H ultra alacsony kék fény kibocsátású monitor - 23'' FHD (1920x1080), IPS, káva nélküli, villódzásmentes

- Full HD felbontású AH-IPS LED képernyő széles, 178° betekintési szöggel, káva nélküli kivitelben, a teljes szélességű, nagyszerű képekhez
- Két HDMI/MHL csatlakozó több készülék csatlakoztatásához és az MHL-es készülékek akkumulátorának töltéséhez
- Ultrakarcsú, ergonomikus kialakítás stabil, napóra ihlette állvánnyal

A kiváló képminőség és a káva nélküli, elegáns kialakítás kombinációja

A több ezer év művészi öröksége által ihletett új VX239H kialakítása egy elegáns, precíziós kialakítású napórára hasonlít. A VX239H a lenyűgöző képek megjelenítéséhez egy teljes szélességű, perem nélküli, 178 fokos, ultraszéles betekintési szögű, AH-IPS A+ panelt használ. Az ultravékony, ergonomikus kialakítású monitor szabadon dönthető a kényelmesebb nézhetőség érdekében, a két HDMI/MHL-csatlakozó pedig bőséges kapcsolódási lehetőséget biztosít.

Bőséges csatlakozási lehetőségek és beépített sztereo hangszóró a multimédiás szórakozáshoz

A VX239H bőséges csatlakozási lehetőségeket kínál – két HDMI/MHL és D-sub –, így egyszerűen megosztható és megtekinthető az MHL-es mobilkészülékeken* lévő tartalom a sokkal nagyobb képernyőn is, és közben tölthetők is az MHL-kompatibilis készülékek. Szintén könnyedén csatlakoztatható a VX239H Full HD Blu-ray lejátszókhoz és más HD-lejátszó eszközök miriádjához, például DVD-lejátszókhoz, audiokészülékekhez és set-top berendezésekhez, hogy beépített sztereo hangszóróival korlátlan szórakozást és multimédiás élvezetet kínálhasson.

Élénk, élethű megjelenítés - A legmodernebb IPS technológia széles, 178°-os betekintési szöggel

A VX239H-ban egy 16:9 képarányú, LED-háttérvilágítású, széles, 178° betekintési szögű AH-IPS A+ panel található, amely minimálisra csökkenti a színek elcsúszását mind a vízszintes, mind a függőleges síkban, minőségi képet szolgáltatva szinte minden irányból. Az AH-IPS az IPS technológia legmodernebb változata – még jobb színeket biztosít még energiatakarékosabb működés mellett.

80,000,000:1 ASUS Smart Contrast Ratio (intelligens kontrasztarány)

A 80 000 000:1 ASUS Smart Contrast Ratio (intelligens kontrasztarány, ASCR) és a 250 cd/m² fényerő együttesével a VX239H javítja a kijelző kontrasztját és élességét: a háttérvilágítás erejének szabályozásával a lehető legsötétebb fekete és legvilágosabb fehér színek jeleníthetők meg, rendkívül élethű képeket eredményezve.

Az ASUS exkluzív VividPixel technológiája

A VividPixel technológia feljavítja a képek és videók körvonalait, élességét és színtelítettségét a kiváló minőségű vizuális élmény érdekében.

Splendid™ Video Intelligence technológia

Az exkluzív Splendid Video Intelligence technológia a videolejátszás teljesítményét és a képek hűségét optimalizálja a szín, fényerő, kontraszt és élesség finomszabályozásával. A hat előre beállított videomód (tájkép, mozi, játék, éjszakai, sRGB és normál) egy gyorsbillentyűvel választható ki.

QuickFit virtuális átméretezési funkció (szabadalmi eljárás folyamatban), hogy szó szerint azt lássa, ami a végeredmény lesz

Az ASUS exkluzív QuickFit Virtual Scale funkcióját is beépítette a VX279H-ba, amellyel a fényképek és dokumentumok nyomtatás előtt tényleges méretükben tekinthetők meg a képernyőn. A funkció a monitor egy gyorsbillentyűjével hívható elő, és remekül használható a fényképek eredeti méretükben történő, pontos megjelenítéséhez és szerkesztéséhez.

Specifikáció

3 év gyári garancia
Meghibásodási arány: 0,9%

További információk

https://www.asus.com/hu/Monitors...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.21. kedd,

házhozszállításnál 2017.11.22. szerda.

Ajánlott termékek

1 565 Ft helyett 1 490 Ft

18 470 Ft helyett 17 590 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás

Eddigi hozzászólások

5. bpeter91
2015.01.05. 01:57
Leszek első véleményező!
Rendeltem kb 1-2 hónapja egy ilyen monitort. Több szempont alapján választottam, először is volt egy 19"os szintén ASUS márkájú monitorom, amely TN paneles volt de a betekintési szögeket leszámítva nagyon jól nézett ki. Gondoltam elég lesz zeneszerkesztésre stb. az 1440x900-as felbontás 19"-on, hát nem. Így jött képbe hogy veszek egy nagyot, fullhd felbontással és lehetőleg IPS panellel. A legjobb választásnak ez tűnt, meg is rendeltem.
Remek monitor. Kellemeset csalódtam. szokatlan hogy a káva ami kb 1cm-es annak nincs külön kiálló kerete, hanem egy síkban van a teljes kijelző vonala, úgy mint a telefonoknál. Az aljánál van a vastag műanyag rész a vezérlőgombokkal, de így is nagyobbnak mutatja magát mint ami. Szerintem ez egy nagyon jó monitor arra ha az ember több monitoros rendszert akar építeni a vékony káva miatt is. Színei nagyon szépek, élénkek, persze be kell magunknak megfelelően konfigurálni, de összességében nagyon jók. A monitor válaszideje is rendkívül jó. Szerintem jóféle cucc ez. Kipróbáltam set-top-box-ra kötve úgy, hogy rákötöttem még két hangfalat. Meglepően jól nézett ki rajta a TV műsor. (Úgy tudom a kijelző panelt az LG gyártja)
Jöjjön a rosszabbik fele.
A csatlakozók a hátlapján vízszintesen vannak elhelyezve így nagyon falhoz nem lehet tolni.
Vannak beépített hangszórói, de annyira gyengék, hogy talán jobb ha egy telefonon hallgat bármit az ember. De azért mondhatjuk hogy jó hogy van benne hangszóró.
Negatívum továbbá, hogy ferde a talpa. Nekem legalábbis bal oldalára megsüllyed a monitor, azaz ferde szögben áll. Most én ezt a billentyű kábelével vízszintesre állítottam (mert a billentyűm nem nagyon van mozgatva) így jó, de azért mégiscsak egy elég látványos hiba. Továbbá a felszerelése a monitornak, mármint a doboz tartalma kicsit kiábrándító. Kaptam mellé a tápegységet és egy D-SUB-D-SUB kábelt, illetve egy 3,5-ös jack-jack kábelt. Ennyi.... SE egy MHL kábel, SE egy HDMI kábel, SE egy DVI-HDMIl, semmi egyéb.... ez egy kicsit kiábrándító volt, DE ha azt nézzük hogy mire vettem és hogy arra mennyire megfelelő arra maximálisan megfelelő. De sok olyan dolgot kihagytak a készletből ami azért szerintem illett volna bele.
Összességében, maga a megjelenítő, szép színekkel, egész jó feketékkel, nagy látószöggel, illetve jó válaszidővel nagyon használható képet ad. Jóleső érzést nyújt a káva nélküliség, nagyobbnak, teresebbnek mutatja a képeket, és TV-ként is nagyon jó.
Viszont az anyaghasználat, és a felszereltség az alsó kategória, és azért az 50e forinttért egy HDMI kábelt kaphattam volna mellé... vagy legalább egy nem oldalára dőlő monitort (kb 4-5°)
Azt nem mondom hogy megbántam, mert amire kellett arra tökéletes, csak zavaró a kompromisszum nekem. Lecserélés nincs képben, szóval szerintem kicsit olcsóbban nagyon jó lenne, így nem rossz, azért így is megéri.

ui.: OLDAL SZERKESZTŐINEK!!!!!!!!!!!!
2DB HDMI input van rajta és hozzátenném, mindkettő MHL kompatibilis!!!! ILLETVE, valamit kitalálhatnátok arra hogy a kontrasztarány ne egy irreális szám legyen hanem a tényleges, vagy írjátok oda hogy dinamikus kontrasztarány, hogy aki nem ért hozzá az is tudja. Köszöntem szépem!!
 
4. soma01
2015.03.11. 08:09
Az első hozzászóló teljesen jól leírta a monitor jellemzőit, én is kb ezeket tapasztaltam. Egy kis hozzáfűznivalóm van ehhez:
"Negatívum továbbá, hogy ferde a talpa. Nekem legalábbis bal oldalára megsüllyed a monitor, azaz ferde szögben áll. Most én ezt a billentyű kábelével vízszintesre állítottam (mert a billentyűm nem nagyon van mozgatva) így jó, de azért mégiscsak egy elég látványos hiba. "
Nekem is ferde és sajnos az állvány monitorra rögzített, mozgatható kar része a ludas. Na, én ezt úgy oldottam meg, hogy a talp összerakáskor, ahol össze kell csavarozni, ott van két egymásba passzoló fém idom, az egyik a kerek talpon, a másik a függőleges, mozgatható karon. Mielőtt összecsavaroztam, vágtam vastagabb papírból egy csíkot (Aldi-s teás dobozból) és a fém csatlakozó részek közzé tettem a jobb oldali perem részre, nem a mélyedésbe. Mivel nekem jobb oldalra dől alapban a monitor. (ha jól emlékszem) De mindenki oda tegye, amelyik oldala (sarka) a monitornak lejjebb van. Ezzel együtt csavaroztam össze. Valahogy rögzíteni kell a kis papírt, mert könnyen elmozdul, leesik onnan összecsavarozáskor. Pici ragasztót tettem rá amúgy. Így teljesen egyenes lett. Először duplán tettem be 2 papírt, az nálam sok volt. Kísérletezzétek ki, kinél mi a jó. Az Aldi-s teás doboz papírja kicsit vastagabb ahogy elnéztem, mint az itthon lévő többi. Tehát azokból duplát raknék. De biztosan jó valami vastagabb névjegykártyából levágott csík is. Próbálgatni kell. Én úgy néztem meg, hogy egyenes-e, hogy a monitor két alsó sarkának magasságát megmértem az asztaltól. Addig próbálkoztam amíg egyenlő nem lett. Teljesen jó így, nem látszik kívülről semmi ha már össze van rakva.
 
3. Tibike1993
2015.07.14. 13:28
Sziasztok!
Most vettem én is egy ilyen monitort. Gyönyörű! Nagyon szép, nagyon jól meg van csinálva, bár a lábánál kicsit bizalmatlan voltam az elején. Azt hittem nehezebb, így kételkedtem abban, h el fogja e bírni ez a kis talp. Hát, elbírja
Az előttem szólókat meg tudom erősíteni, nekem is kicsit ferde a talpa. Mármint nem a talpa, hanem a monitor. Mivel olvastam az itt lévő 2 hsz-t, amint összeraktam, kíváncsi voltam rá, h mennyi ez az eltérés. Vonalzóval mértem, a bal oldala 6,3 cm-re volt az asztaltól, a jobb oldala 7 cm-re, azaz tényleg a bal oldalra van egy kicsit süllyedve a monitor. Ezt követően kicsit igazgattam rajta (bízva abban, h nem törik el), így most sikerül úgy megcsinálnom, h a bal 6,6ra van, a jobb 6,7-re, az az 1 mm pedig nem számít.
A hangszórója nem vm nagy durranás, de nem is ezért vettem. Akinek viszont fontos, az csalódni fog.
A kép viszont nagyon szuper! Kicsit szokni kell a színeket, hisz jóval erősebb és színesebb, mint egy sima tft-lcd panel. Külön nagyon örülök annak, h matt a felület, így nem csillog a kijelző, nem maszatolódik annyira, és nem látom benne magam (na nem mintha csúnya lennék )
Kicsit furcsa volt a gombok érzékenysége is. Olyan, mintha be kellene nyomni, de nem, igazából ilyen érintésérzékeny a felülete. Nem rossz, csak nem vagyok hosszá szokva
Eddig sokat még nem használtam, de összességében nem bántam meg még (!!)
 
2. lmate38
2015.12.05. 10:57
hdmi kábel jár hozzá ?
 
1. Patkos96 lmate...
2016.03.28. 01:49
Ha elolvastad volna az első hozzászólást, tudnád hogy nem adnak hozzá.
 
Fórumhoz