0 0
Termékek /
(Számítógép alkatrész-) Hangkártya

ASUS Xonar U7 Echelon Edition

28 394 Ft helyett 24 690 Ft

123 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A kompakt 7.1-es hangkártya legfeltűnőbb jellemzője a digitális katonai álcaminta

- A játékokban rendkívül pontosan hallható a zajok keletkezési helye, illetve a legfontosabb hangok ki is emelhetők a Sonic Radar szoftverrel, hogy az ellenfeleket azonnal ki lehessen szúrni
- Rengeteg hangtechnológia egy kézben az új Sonic Studio Pro technológiával
- Gyors beállítások a játék hevében a független mikrofon- és audiohangerő szabályzóval
- Valódi 7.1 csatornás, HD (192 kHz/24 bit) surround hang egy kompakt, USB-tápellátású készülékkel
- A legkisebb hangfoszlány is tisztán hallható a nagy teljesítményű, integrált fejhallgató-erősítőnek köszönhetően
- Egyetlen kattintással fantasztikus, surround hang a Dolby® Home Theater V4-gyel

Látni, hallani, győzni!

A Xonar U7 Echelon Edition egy kis helyigényű 7.1 csatornás USB hangkártya, amely továbbviszi a díjnyertes X U7 csúcsminőségét, és ezt az Echelon családban teljesen egyedülálló katonai álcamintával bővíti. A Xonar U7 Echelon Edition büszke és feltűnő eleganciája mögé az ASUS mérnökei rengeteg funkciót zsúfoltak – amelyek segítenek abban, hogy lásson, halljon és győzzön!

Előny a játékban: Sonic Radar.

A modern játékoknál nem csak a grafika számít – ha a többiek helyzete tisztán hallható, az határozott előnyt jelent az ellenfelekkel szemben. Ezért került be a Xonar U7 Echelon Edition-be a Sonic Radar, az ASUS egyedi technológiája, amely vizuálisan megjeleníti és felerősíti a játékokon belüli hangokat. Ez sokszor létfontosságú az FPS-játékokban.

Indítsd el a kedvenc játékodat és a Sonic Radar egy külön rétegre vetített „radarképernyőn” (HUD) megmutatja, hogy mi történik a játékban, és az akciók a te helyzetedhez képest hol zajlanak. Vagyis pontosan tudni fogod, hol jársz a csatamezőn, és mi történik körülötted.

Még több Sonic Radar előny. Több radarerősítő is bekapcsolható különféle hangtípusok, például a lépések, fegyverdörrenések vagy kiáltások vizuális megjelenítéséhez és felerősítéséhez. A hangok egy 360 fokos HUD-kijelzőn követhetők, így az ellenfelek megkeresése még akkor sem ütközik akadályokba, ha nem láthatók vagy takarásban vannak – ami jókora előny a többiekkel szemben.

Talán még ennél is fontosabb, hogy a Sonic Radar megjelenítés és pozíciók teljesen személyre szabhatók, vagyis pont úgy működik, ahogy akarja, bármilyen játékban.

Tartsd kézben a hangokat a Sonic Studio Pro-val!

A Xonar U7 Echelon Edition a legfrissebb Sonic Studio Pro szoftvercsomaggal érkezik, amellyel az audiokimenetek minden eleme tökéletesen kézbentartható – az ekvalizálástól (EQ) kezdve a 7.1-es hangszórók szintkiegyenlítéséig.

Az intuitív „point-and-click” felületen előre beállított hangprofilok aktiválhatók a különféle audiokörnyezetek igényeinek megfelelően, illetve a Dolby® Home Theater 4 finomhangolásához.

Élvezze a Perfect Voice hihetetlen zajszűrését!

A többi zajszűréstől eltérően, amelyek ellentétes fázisú zajcsökkentéssel dolgoznak, a Xonar U7 Echelon Edition Perfect Voice technológiája fejlett algoritmusokkal különíti el a környezeti zajt a beszédtől. Az eredmény kristálytiszta játékon belüli kommunikáció, még az olyan zajos rendezvényeken is, mint amilyen egy LAN-party – vagyis mindig hallani fogsz, mindegy, mi vesz körül.

Játékosbarát kialakítás

Külön mikrofon- és fő hangerőszabályzó. A külön kezelőszervekkel gyorsan állítható a fő hangerő és a mikrofon hangereje anélkül, hogy le kéne állítani a játékokat vagy a szoftver menüjében kéne keresgélni – vagyis úgy állíthatók be a szintek, hogy az a játékot nem zavarja. A fő hangerőszabályzóval akár a fejhallgató-bemenet (előlap) vagy a hangszórók (hátlap) között is azonnal válthatsz, kényelmesen, egyetlen kattintással.

Válts egy fantasztikus hangkártyára, az USB egyszerűségével.

A Xonar U7 Echelon Edition USB-n csatlakozik a PC-hez, így nem kell izgulni a nehézkes telepítés vagy a bonyolult beállítás miatt. Még az áramot is az USB-csatlakozóból nyeri, ezért nincs szükség külön tápegységre, és sokkal könnyebb hordozni. Mivel elég kicsi ahhoz, hogy egy noteszgép mellett elférjen egy táskában, a Xonar U7 Echelon Edition a kiemelkedő audioélményt az egyszerűséggel és a páratlan kényelemmel egyesíti.

Fantasztikus minőségű hang egy kompakt, hordozható készüléktől.

ASUS Xonar U7 Echelon Edition egyetlen kisméretű berendezés formájában kínál 24 bites, 192 KHz-es audio-minőséget, 114 dB-es jel-zaj aránnyal és valódi 7.1 csatornás surround hangzással kiegészítve – a rendkívül részletgazdag kimenet érdekében, egységesen fantasztikus minőségben az összes csatornán. Egy ilyen kicsi hangkártya még sosem szólt ekkorát!

Az alaplapi hangkártyákénál sokkal tisztább hangok!

A Xonar U7 Echelon Edition olyan tisztán szól, hogy akár 16-szorosan felülmúlja az alaplapi hangkártyák teljesítményét: jel-zaj aránya 114 dB. Hallgasd meg a különbséget, és soha nem fogod többé szint alatti hardverrel beérni!

Különlegesen tiszta, lenyűgöző digitális-analóg átalakítás

A Xonar U7 Echelon Edition minőségi Cirrus Logic CS4398 DAC (digitális-analóg átalakító) egysége remek jel-zaj aránnyal (SNR) és alacsony teljes harmonikus torzítással (THD) gondoskodik a kivételes tisztaságról. Egyszerűsítve: a remek alkatrészek remek hangot jelentenek – a Xonar U7 Echelon Edition minden részletet kiemel!

Minden részlet remekül hallható a beépített fejhallgató-erősítővel.

A Xonar U7 Echelon Editionben található fejhallgató-erősítő akár 150 ohmos impedanciájú fejhallgatókkal is használható – vagyis komoly, nagy fejhallgatókat is rádughatsz, hogy minden részletet meghallj a játékban.

Merülj el a varázslatos hangok világában a Dolby Home Theater 4-gyel!

A Xonar U7 Echelon Edition-t a Dolby Home Theater 4 technológia teszi teljessé – így a PC-d magával ragadó hangú saját mozivá változik. A Dolby valós idejű audiokódolása és a kifinomult digitális jelfeldolgozás fantasztikus surround hangzást eredményez, akár 2.0-s, akár 7.1-es hangszóróid vannak – de még a fejhallgatóval is. A hangerőszabályzás azt jelenti, hogy nem bosszantod fel a szomszédokat a kedvenc akciófilmeddel, a Dialog Enhancer (párbeszéd-kiemelő) funkció miatt soha nem mulasztasz el egy szót sem a párbeszédekből.

Echelon játékos készlet: Biztos győzelmet kínáló álcázott kombináció

A játékhoz optimalizált ASUS Echelon készlet vonzó kialakítását a játékokban és persze a valós katonai felszereléseknél is népszerű álcázó mintázat ihlette. A készlet mindent tartalmaz, ami csak kell ahhoz, hogy jól is nézzen ki, és a győzelmet is biztosítsa: egy fejhallgatót, egy 7.1 csatornás USB hangkártyát és fejhallgató-erősítőt, egy mechanikus billentyűzetet, egy lézeres egeret és egy finom felületű egérszőnyeget. Ez az igazán kívánatos, biztos győzelmet kínáló kombináció!

Specifikáció

3 év gyári garancia
Meghibásodási arány: 0,0%

További információk

http://www.asus.com/hu/Sound_Car...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.23. csütörtök,

házhozszállításnál 2017.11.24. péntek.

Ajánlott termékek

32 645 Ft helyett 31 090 Ft

31 070 Ft helyett 29 590 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás