0 0
Termékek /
(Asztali számítógép-) Komplett PC

ASUS Zen AiO ZN241ICGT-RA007T

A termék 2017.10.12. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Asus Zen AiO ZN241IC 23.8"-os All-in-On asztali számítógép.

Elegáns formaterv, tökéletes megvalósítás

Hiszünk benne, hogy a technológia szép is lehet, és erre a Zen AiO a tökéletes bizonyíték. Precíziós kivitelezésű, unibody háza varázslatos kvarcszürke színű, fémhatású felülettel, Zen ihletésű szálcsiszolt fém részletekkel és elegáns integrált állvánnyal rendelkezik— a Zen AiO nem csupán egy Windows PC, hanem egy különleges műalkotás, amely minden otthonba eleganciát és stílust visz.

IPS kijelző széles betekintési szöggel
Az iparág élvonalbeli technológiájának köszönhetően a Zen AiO ZN241IC nagy, fényes, LED-háttérvilágítású kijelzővel rendelkezik, amely ultravékony dizájnt tesz lehetővé. Az elképesztő, széltől-szélig 24 hüvelykes széles képernyő IPS technológiát használ; jobb minőségű kép tapasztalható gyakorlatilag bármilyen szögből nézve, és így a közös szórakozás a barátokkal vagy a családdal még élvezetesebb. A Full HD 1920 x 1080-as felbontásnak köszönhetően a filmeket és játékokat tökéletes részletességgel, valamint elképesztő színek és kontraszt kiséretében nézheted.

Minden képzeletet felülmúló erő
A Zen AiO hihetetlen kinézete mellett páratlan teljesítménnyel is rendelkezik. A sima külsőben akár 7. generációs Intel Core i7 processzorokat, a legújabb DDR4 memóriát, ultragyors 512 GB SSD tárhelyet, akár NVIDIA GeForce 940MX gamer szintű grafikus kártyát, a legújabb kapcsolódási lehetőségeket és sok mást találhatsz, amelyek mind tökéletesen sima válaszidőt szolgálják.

A 7. generációs Intel processzorokkal 10%-kal gyorsabb
A Zen AiO ZN241IC 7. generációs Intel Core i7 processzora 10%-kal nagyobb teljesítményt nyújt az előző generációs Intel processzorokhoz képest a PCMark 8 Creative tesztprogram mérései szerint. A benchmark teszt az igényes professzionális- és kreatív amatőr szórakoztatási és multimédiás felhasználás széles körében, ideértve a fotószerkesztés, videószerkesztés, média-konvertálás és gaming munkafolyamatok és egyéb téren végez teljesítmény-méréseket. A Zen AiO ZN241IC biztosít számodra mindent, hogy gyorsabban — és káprázatos stílusban alkoss.

Erőteljes több hangszórós audio rendszer
Készülj fel, hogy hihetetlen hangélményben lesz részed! A Zen AiO az ASUS SonicMaster Premium technológiájával meghaladja a szokványos minőséget, és utolérhetetlen audio élményt nyújt. Az ASUS Golden Ear mérnöki csapata által kifejlesztett két hangszórós sztereo-konfiguráció és a 6 wattos kimenet magával ragadó, sokszínű hangot tud megszólaltatni a teljes tartományban, dús, dübörgő basszusokkal és csillogóan fényes, magas hangokkal. A Zen AiO úgy szól, mintha ott lennél a koncerten.

Mobil integráció
A Zen AiO ZN241 tartalmazza az exkluzív ASUS ZenLink alkalmazást, amely megkönnyíti a mobil eszközeid és a Zen AiO Pro közötti kommunikációt. Bármely irányba küldhetsz fájlokat, névjegyeket és webcímeket — sőt, még üzeneteket is küldhetsz és fogadhatsz az eszközön, és mindezt a számítógépedről!

Specifikáció

2 év gyári garancia

További információk

http://www.asus.hu/

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Hozzászólások

Új hozzászólás