0 0
Termékek /
(HÁLÓZAT-) Biztonságtechnika

AXIS P3227-LVE

377 465 Ft helyett 359 490 Ft

1797 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

- 5 MP felbontás teljes képsebességgel
- Kültéri készenléti és IK10 minősítés
- Bíróság WDR és fénykereső
- Távvezérlés és fókusz
- Zipstream a csökkentett sávszélesség és a tárolási igényekhez

Olyan költséghatékony hálózati kamerát keres, amely bármilyen fényviszonyok mellett kiváló minőségű videós megfigyelést biztosít? Talán átfogó áttekintést szeretne az egész területről, vagy talán egy pénztárat közelről? Legyen szó akár éjfélről, akár délről, az AXIS P3227-LVE hálózati kamera tiszta és részletgazdag képeket biztosít, így mindig szemmel tarthatja a helyszínen zajló eseményeket. Az AXIS P3227-LVE a közhivataloktól és az egyetemektől, a bankokig és a szállodákig minden olyan helyszínen ideális, ahol részletes videofelügyeletre van szükség.

Éjszaka olyan világos, mint a nap
Az alacsony fényviszonyok között pozitívan és megbízhatóan kell azonosítani az embereket, járműveket vagy egyéb tárgyakat? Ez az 5 megapixeles kamera még az alacsony fényviszonyok között rögzíti a részleteket az életszerű színben. És míg a nagyobb felbontás nem mindig jobb képminőséget jelent, az AXIS P3227-LV-vel minden alkalommal garantált minőségi videók.

Mindig biztonságos
Ez az időjárásálló kamera könnyen felszerelhető falra vagy csatlakozódobozokra, és ellenáll a kemény időjárási körülményeknek és hatásoknak. Ha a fényképezőgépet könnyebben elérhető területekre szeretné telepíteni, akkor biztos lehet benne, hogy a por és az IK-10 minősített vandálbiztos burkolatnak köszönhetően biztonságos. Még akkor is, ha a fényképezőgépet behatolják, riasztás azonnal értesíti az eseményről, így nem kell aggódnia.

- Szenzor: Progressive scan RGB CMOS 1/2.5”
- Lencse: Varifokális, 3,5-10 mm, F1,7, Vízszintes látómező: 100°-38°, Függőleges látómező: 51°-22°, Távvezérelt zoom és fókusz, P-Iris vezérlés, IR korrigált
- Burkolat: IIP66 és NEMA 4X névleges IK10 ütésálló burkolat, Kemény bevonatú kupola és párátlanító membrán, Kapszulázott elektronika és rögzített csavarok, Szín: fehér NCS S 1002-B
- 1 GB RAM
- 512 MB Flash
- 10/100 Mbps LAN port
- A microSD/microSDHC/microSDXC kártya támogatása, SD kártya titkosítás
- Támogatás a hálózati csatolású tárolóhoz (NAS) való rögzítéshez
- Méret: 104 x 149 mm
- Tömeg: 750 g

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

https://www.axis.com/hu/en/produ...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.23. csütörtök,

házhozszállításnál 2017.11.24. péntek.

Hozzászólások

Új hozzászólás