0 0
Termékek /
(HÁLÓZAT-) Biztonságtechnika

AXIS P3228-LV

A termék 2017.11.09. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

- 4K videó teljes képsebességgel
- Bíróság WDR és fénykereső
- Optimalizált IR megvilágítás
- Távvezérlés és fókusz
- Zipstream a csökkentett sávszélesség és a tárolási igényekhez

Olyan költséghatékony hálózati kamerát keres, amely bármilyen fényviszonyok mellett kiváló minőségű videós megfigyelést biztosít? Talán átfogó áttekintést szeretne az egész területről, vagy talán egy pénztárat közelről? Legyen szó akár éjfélről, akár délről, az AXIS P3228-LV hálózati kamera tiszta és részletgazdag képeket biztosít, így mindig szemmel tarthatja a helyszínen zajló eseményeket. Az AXIS P3228-LV a közhivataloktól és az egyetemektől, a bankokig és a szállodákig minden olyan helyszínen ideális, ahol részletes videofelügyeletre van szükség.

Éjszaka olyan világos, mint a nap
Az alacsony fényviszonyok között pozitívan és megbízhatóan kell azonosítani az embereket, járműveket vagy egyéb tárgyakat? Ez a 4K-felbontású fényképezőgép még az alacsony fényviszonyok között rögzíti a részleteket életszerű színben. És míg a nagyobb felbontás nem mindig jobb képminőséget jelent, az AXIS P3228-LV-vel minden alkalommal garantált minőségi videók.

Könnyen telepíthető. Megfizethető futni.
A kedvező árú AXIS P3228-LV egyszerűen telepíthető és egyszerűen működtethető, lehetővé téve a nézet gyors beállítását és fókuszálását akár távoli helyszíneken is. Az Axis Zipstream technológiával a teljes költséget tovább csökkentik, ami megőrzi a fontos részleteket a kiváló minőségben, miközben a tárolás és a sávszélesség akár 50% -kal is csökkenthető.

Mindig biztonságos
Ez a diszkrét kamera könnyen szerelhető falra, mennyezetre vagy csatlakozó dobozra. Ha a fényképezőgépet könnyebben elérhető területekre szeretné telepíteni, biztos lehet benne, hogy a por és az IK-08 minősített vandálbiztos burkolatnak köszönhetően biztonságos. Még akkor is, ha a fényképezőgépet behatolják, riasztás azonnal értesíti az eseményről, így nem kell aggódnia.

- Szenzor: Progressive scan RGB CMOS 1/2.5”
- Lencse: Varifokális, 3,5-10 mm, F1,7, Vízszintes látómező: 100°-38°, Függőleges látómező: 51°-22°, Távvezérelt zoom és fókusz, P-Iris vezérlés, IR korrigált
- Burkolat: IP52 minőségi, IK08 ütésálló polikarbonát burkolat, Kemény bevonatú kupola és párátlanító membrán, Kapszulázott elektronika és rögzített csavarok, Szín: fehér NCS S 1002-B
- 1 GB RAM
- 512 MB Flash
- 10/100 Mbps LAN port
- A microSD/microSDHC/microSDXC kártya támogatása, SD kártya titkosítás
- Támogatás a hálózati csatolású tárolóhoz (NAS) való rögzítéshez
- Méret: 101 x 149 mm
- Tömeg: 550 g

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

https://www.axis.com/hu/en/produ...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Hozzászólások

Új hozzászólás