0 0
Termékek /
(Megjelenítők-) Projektor

BENQ TH682ST (Basic garancia)

A termék 2017.10.17. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Benq TH682ST DLP projektor 1920 x 1080 pixel felbontással, 3000 lumen fényerővel.

Még több megtakarítás az energiafelhasználáson a BenQ SmartEco™ technológiájával
A BenQ SmartEco technológiája alacsony üzemeltetési költséget, páratlan fényerőt, kitűnő képminőséget és optimalizált lámpa élettartamot kínál, egy tökéletesített technológiát, amelyet egy üzleti projektor kínálhat. Ezzel a speciális újítással akár 70%-os energia-megtakarítás és alacsonyabb üzemeltetési költségek érhetők el, miközben ultra-élénk képminőség élvezhető bármely tárgyalóteremben.

SmartEco üzemmód: intelligens teljesítmény
A SmartEco üzemmód, a tartalom érzékelésével és annak megfelelően állapítja meg az optimális szín és kontraszt teljesítményhez szükséges fényerőt és úgy képes csökkente a lámpa teljesítményét, hogy közben a legjobb képminőséget közvetíti. Nincs kompromisszum!

"Nincs csatlakoztatott jelforrás" üzemmód
A projektor automatikusan Eco Blank üzemmódra vált, amennyiben a bekapcsolás után három perccel sem érzékel bemeneti jelforrást, illetve az automatikus kikapcsolásnak köszönhetően megóvja a projektort a teljes teljesítményű felesleges üzemtől.

Prémium full HD 1080p felbontás
A BenQ TH682ST -nal az üzleti előadások sosem tűnnek unalmasnak, még a nagyméretű konferenciatermekben vagy előadókban sem. Az TH682ST többféle videó formátumot támogat, mint például a 480P-t, az 576P-t, a 720P-t, a 1080i-t és a 1080P-t, így megadja a legújabb videó tartalmak megjelenítésének lehetőségét Full HD minőségben. A BenQ TH682ST új mérvét állít videó prezentáció területén, mely 5X több részletet mutat meg, mint a hagyományos 480P projektorok.

Blu-ray Full HD 3D támogatás
A BenQ TH682ST legújabb DLP® technológiája támogatja a 3D megjelenítést, mellyel lehetőséget biztosít az Ön számára, hogy 3D blu-ray élményben legyen része egy egyszerű mozdulattal: a 3D szemüveg felhelyezésével.

Nincsenek helykorlátok
A nagyméretű vetítéshez nem szükséges óriási terem és belső magasság, amennyiben rövid vetítő távolságú projektorral rendelkezik. Oktatási célra a tanárok átalakíthatják a terem bármely sarkát.

Nincsenek zavaró árnyékok
A rövid vetítő távolságú projektorokat a vászonhoz közel is telepítheti, a diákoktól távolabb, így nagyságrendekkel csökkenthető az árnyékok megjelenésének kockázata. A tanárok élvezhetik a tanítást és nem kell azon aggódniuk, hogy az árnyékok megzavarják a diákokat

Nincs vakító fény
A rövid vetítő távolságú projektorok lámpái nem világítanak közvetlenül a közönség szemébe. Az intenzív fény káros lehet, így ez a legjobb megoldás a fény távol tartására.

Időtelen képminőség:
A BenQ DLP projektorok a tartós élményeket szem előtt tartva tervezték, biztosítva ezzel a borotva-éles tisztaságot, az ultra-olvashatóságot és a valósághű színvisszaadást, hosszú éveken át. Élvonalbeli DLP technológiát használunk, ahol a képet a DMD chipen található, milliónyi apró tükör jeleníti meg a továbbfejlesztett színkeréken keresztül. Mivel a tükrök színtelenek és a csaknem zárt motorban védetten helyezkednek el, a BenQ DLP projektorok nem szenvednek az öregedés problémájától, és gyakorlatilag mentesek a képelhalványulás jelenségétől, vagyis időről-időre egységes és kiváló képet jelenítenek meg. Valójában, egy 2000 órás intenzív projektorhasználat után, egy új lámpával felszerelve, a képminőség vetekszik egy vadonatúj projektoréval.
A DLP technológia szűrő nélküli kialakítást tesz lehetővé, így gondtalan, hosszan tartó, biztos képminőséget, és alacsony teljes bekerülési költséget biztosít. A BenQ SmartEco™ technológia tovább növeli a kontraszt-teljesítményt és a képminőséget, miközben akár 70% energia-megtakarítást ér el a lámpa energia-felhasználásának csökkentésével

Borotvaéles tisztaság és ultra-olvashatóság:
A DLP technológia 96%-os kitöltési tényezője megszünteti a vékony fekete kereteket a képpontok körül, amely csökkentette a színek intenzitását és a részleteket. A magasabb kitöltési tényező és a minimalizált fekete keret érzékelhetően tisztább, intenzívebb és egyenletesebb színeket és képminőséget kínál.

A BenQ DLP projektorok a magas kontraszt arány segítségével hibátlanul jelenítik meg a kisméretű szöveget, a finom vonalakat és a sötétebb képrészleteket. A feketék mélyebbek, és az általános képminőség koncentráltabb és tisztább. Az előadásai sokkal könnyebben olvashatók és rendkívül hatékonyak lesznek, még egy jól megvilágított rendezvény leghátsó sorából is.

Élénk, valósághű színek:
A BenQ DLP projektorok a BrilliantColor™ technológia segítségével még egy jól megvilágított rendezvényen is elérik az optimális fényerő és színhelyesség egyensúlyát. A technológia, ezen túlmenően, megnöveli a valósághű színeket, amelyek rabul ejtik a közönséget. A BrilliantColor összesen hat színfeldolgozást tesz lehetővé, magában foglalva az elsődleges színeket, mint a vörös, a kék és a zöld, valamint a másodlagos színeket, mint a sárga, a cián és a bíbor. Az előadása tiszta, élő pompájába jelenik meg a vásznon, az intenzív színárnyalatoktól a megfoghatatlan közepes tónusokig, mint a víz kékje és a világossárgák.

ecoFACTS címke
ecoFACTS megmutatja, mennyire környezetbarátok a BenQ termékei!

A BenQ, a környezetbarát termékek fejlesztésekor nemcsak az előírásoknak passzívan megfelelni szeretne, hanem aktívan tökéletesíti a környezetbarát termékeit!

Az ecoFACTS bizonyítja, hogy a BenQ - kiemelkedő erőfeszítéseket téve - milyen eredményeket ért el a veszélyes anyagok cseréje, az anyagválasztás, a csomagolás, az energiatakarékos kialakítás és a gyártás egyéb területein.

Műszaki jellemzők:
- Projektor rendeltetése: Irodai
- Pixelek száma: 2,073,600 pixel
- Kijelző színeinek száma: 1,07 mld
- Tényleges képarány: 16:9
- Mellékelt objektív: Nem
- Fókusztávolság: 10,2-11,22 mm
- Rekesz: 2,7-2,7
- Zoom: Optikai (manuális)
- Zoom-arány: (optikai) 1,1 : 1
- Automatikus élesség beállítása (autofókusz): Nem
- Trapéztorzítás-korrekció (Keystone): ± 40 (vertikális) fok
- Keystone digitális korrekció: Nem
- Lámpa teljesítménye: 210 Watt
- Lámpa élettartama (normal): 4000 óra
- Lámpa élettartama (eco): 8000 óra
- Zajszint (normal): 36 dB
- Zajszint (eco): 33 dB
- Kép méret: 60-300 coll
- Hangszórók: Igen
- Beépített hangszórók száma: 1 db
- Hangszóró teljesítménye: 10 Watt
- Vezeték nélküli hálózati kártya: Nem
- Integrált hálózati adapter: Nem
- Memória kártya olvasó: Nem

Csatlakozók (kimenet):
- 1 x D-sub 15-pin
- 1 x sztereó mini-jack

Specifikáció

3 év gyári garancia

További információk

http://www.benq.hu/product/proje...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Hozzászólások

Új hozzászólás