0 0
Termékek /
(ÚJ KÖNYV-) Gyerekjáték

BIG 800055100 Waterplay Niagara vízi pálya készlet

13 745 Ft helyett 13 090 Ft

65 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A BIG márkájú Niagara összerakós vizes játékkal gyermekei nagy kalandot élnek át. A pálya felállítása csak a fantáziáján múlik, egyes részei szabadalmazott csatlakoztaztatásokkal kapcsolhatók össze, melyek segítségével a vizes pálya bárhogyan felépíthető. A vizi pálya elválaszthatatlan kellékei kӧzé tartozik a kézi vízi pumpa, mely segítségével víz áramlás hozható létre, hogy a hajócskák vadul szelhessék a vizet. A csatornarendszer nagy lejtésének köszönhetően a hajócskák gyorsan elérik a szükséges sebességet és ügyesen végigússzák az egész pályát. A vizes játék része három különböző típusú hajó és egy vízi repülőgép, minden közlekedési eszköznek saját kapitánya van. A vízáramlás és a hajócskák irányának megadásához zsilipek szolgálnak, melyek szintén a csomagolás részei.

A BIG márkájú Waterplay Niagara vizes játék együttesen 41 részből áll. A játék élénk kék színe a vízzel való szórakozást juttatja eszünkbe. A pálya kiegészítői kӧzé tartoznak a sárga színű zsilipek. Az összerakós vizes játék kisfiúknak és kislányoknak egyaránt alkalmas, használata 3 éves kortól ajánlott. A 130 x 90 x 22 cm méreteit tekintve valóban méretes játékról van szó, amellyel egyszerre több gyerek is szórakozhat. A BIG Niagara vizes játék UV stabilizátorokkal védett, ezért éveken keresztül nem veszít szép élénk színeiből még akkor sem, ha napocska süti. A BIG játékok független intézményekben teszteltek, alátámasztva így a termékek minőségét.

A BIG Niagara vizes játékot a német TÜV Rheinland intézmény tesztelte a szigorú GS előírásoknak megfelelően. A BIG német gyártó cég nemzetközi díjakkal is rendelkező csúcskategóriás játékokat állít elő. A márka logója a bivaly, ami az erőt, ellenállóképességet és a robusztusságot szimbolizálja – és pontosan ezek a márka jellegzetességei. A BIG márka termékei biztonságára alapoz, a felhasznált alapanyagok nemcsak minőségiek és újrahasznosíthatók, de az egészségre sem ártalmasak. Az összetéveszthetetlen dizájn, a modern gyártási eljárások és játékok, melyek megfelelnek a gyerekek követelményeinek – ez a BIG.

Egyéb jellemzők:
- Kor: 3 éves kortól
- Méretek: 130x90x22 cm
- Termék magassága: 22 cm
- A csomagolás méretei: 70x50x45
- Teljes hosszúság: 130 cm
- UV szűrő: Igen
- Kartonokba csomagolva I/N: Igen
- Tömeg: 3,6 kg
- Szín: kék

Specifikáció

További információk

http://www.big.de/en/products/ou...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.28. kedd,

házhozszállításnál 2017.11.29. szerda.

Ajánlott termékek

2 691 Ft helyett 2 153 Ft

2 241 Ft helyett 1 793 Ft

2 991 Ft helyett 2 393 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás