0 0
Termékek /
(GYERMEKJÁTÉKOK-) Autó, jármű

800056348 Bobby Car Porsche premium bébitaxi fehér

31 628 Ft helyett 30 122 Ft

151 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Bébitaxi gyerekeknek Porsche Premium BIG egy egyedi bébitaxi gyerekeknek valósághű kisautó formában kialakítva. Porsche kisautó már 18 hónapos kortól alkalmas a gyerkőcöknek. Teherbírása 50 kg. Bébitaxi - kisautó működö dudával is fel van szerelve, ami még valósághűbbé varázsolja a kicsik szemében. Gyerek bébitaxi fehér színben pompázik piros számmal a motorháztetőn díszítve. Speciális kerekei a bébitaxinak magasan minőségiek, halkak és tartósak.

Bébitaxi gyerekeknek BIG Premium Porsche jó hatással van a motorikus és mozgási képességek, illetve a csípő helyes fejlődésére is, hisz a gyerkőc széttárt lábakkal ül a bébitaxin. A bébitaxi felülete UV szűrővel van kezelve, hogy a színek hosszú ideig szépek és élénkek maradjanak. A bébitaxi kormánya 30 fokos szögig kormányozható oldalra. Bébitaxi Porsche halk kerekei tökéletes tapadást biztosítanak az aszfalton és szobában is egyaránt.

Német BIG vállalat minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik különböző korosztályok részére. A BIG termékek különböző intézményekben voltak tesztelve, ami garantálja a termékek minőségét. A bébitaxi a német ellenőrző hatóság TÜV Rheinland vizsgálta a GS szigorú biztonsági előírásoknak megfelelően. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is.

Egyéb jellemzők:
- Gyerek bébitaxi kisautó formában
- Valósághű dizájn
- dudával
- Teherbírása 50 kg
- 18 hónapos kortól ajánlott
- Magsan minőségi kerekek
- Kültéri és beltéri használatra
- Specialis UV szűrő a színek védelméért
- Halk és tartós kerekek
- Ergonomikusan alakított ülés a csípő helyes fejlődéséhez
- Minőségi német termék

Specifikáció

További információk

http://www.big.de/en/products/bi...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Átvétel

Személyes átvétel esetén jövőhét péntek,

házhozszállításnál jövőhét hétfő.

Hozzászólások

Új hozzászólás