0 0
Termékek /
(Konzol, játék-) Játékok

Diablo 3 Ultimate Evil Edition (Xbox 360)

5 345 Ft helyett 5 090 Ft

25 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Eddig több mint 13 millió játékos szállt harcba a Diablo III démoni hordáival. Most rajtad a sor, hogy csatlakozz a keresztes hadjárathoz, és fegyvert fogj a halandók világának ellenségei ellen. Az Ultimate Evil Edition a Diablo III játékot és a Reaper of Souls kiegészítőt is tartalmazza egy összefoglaló kiadásban. Állj tehát készen. Valami gonosz közeleg.

Hívd segítségül szövetségeseidet – Egyedül vagy akár négy hősből álló csapatban is harcba indulhatsz – játszhatsz barátaiddal élőben egy képernyőn, vagy más játékosokkal online a PlayStation Network vagy az Xbox Live segítségével.

Válj hőssé – Légy az emberiség egyik legutolsó védelmezője – keresztes lovagként, barbárként, sámánként, démonvadászként, szerzetesként vagy varázslóként –, és szállj harcba pusztító erőkkel és legendás felszereléssel.

Törd meg a démoni ostromot – A gonosz erők egész seregeivel küzdhetsz meg a Diablo III cselekményének mind az öt felvonásában. Vagy fedezd fel a szabad világot a Kaland módban, és vadássz a halandók világában ólálkodó ősi gonosz lényekre.

Specifikáció

Meghibásodási arány: 0,0%

További információk

http://us.battle.net/d3/en/

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.21. kedd,

házhozszállításnál 2017.11.22. szerda.

Ajánlott termékek

1 145 Ft helyett 1 090 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás