0 0
Termékek /
(SZOFTVER/JÁTÉK-) Játékok

Starcraft II Battle Chest 2.0 (PC)

11 330 Ft helyett 10 790 Ft

54 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A Starcraft II Battle Chest 2. tartalma:
- Starcraft II Wings of Liberty teljes játék
- Starcraft II Heart of the Swarm teljes játék
- Starcraft II Legacy of the Void teljes játék

A StarCraft II: Wings of Liberty a klasszikus Starcraft és Starcraft: Brood War folytatása. Az elmúlt több, mint tíz évben a játékok grafikája hihetetlen mértékű fejlődésen ment keresztül, így a modern idők nyomásának a StarCraft II fejlesztői sem állhattak ellent. A játék tehát immáron három dimenzióban pompázik - mégis, az animátorok és a tervezők munkájának köszönhetően a játék megőrízte azt az időtlen, bájos külsejét, ami az első részt oly emlékezetessé tette a kilencvenes évek végén. A három játszható fajt tartalmazó játékban továbbra is masszív, maximum kétszáz fős seregek csapnak majd össze földön és levegőben egyaránt!

A Heart of The Swarm ezen felül egy igen igéretes valós idejű stratégiai játék lesz. A StarCraft által kínált élmény mindig is két oldalról volt megközelíthető: az egyik az izgalmas történet és a változatos, többször is újrajátszható kampány, a másik azonban a többjátékos mód. Itt ebben nem lesz hiány: a StarCraft II jelenleg az e-sports domináns versenyzője, a mai napig több millió nézővel és több száz, ezer profi játékossal: a Wings of Liberty folyamatos patchekkel és a balansz finomításával garantálta, hogy a játékosok két év alatt se unják meg ezt a játékmódot, a Heart of the Swarm pedig még ennél is tovább megy. Drasztikusan átalakított régi egységek, távozó veteránok, és teljesen új harcosok - így lehetne a legjobban összefoglalni a játék többjtékos üzemmódját.

A Legacy of the Void a StarCraft II történetének harmadik, egyben záró fejezetét nyújtja az egyjátékos tartalom frontján. A több tucat misszióval bíró kampány végigjátszása után lehetőséged van arra, hogy teljesen új világba lépj be: az online mérkőzések számítanak a StarCraft-játékosok vacsorájában a főfogásnak! Hosszú hetek, hónapok gyakorlása után is találkozni fogsz a Te képességeidnek megfelelő ellenfelekkel, és ha megfelelő hozzáállással teszed mindezt, akkor a meccsek alatt rengeteget tanulhatsz új stratégiákról, trükkökről, és egyre profibbá válsz!

Specifikáció

További információk

http://www.blizzard.com/

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.20. hétfő,

házhozszállításnál 2017.11.21. kedd.

Ajánlott termékek

22 985 Ft helyett 21 890 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás