0 0
Termékek /
(SZOFTVER/JÁTÉK-) Játékok

Starcraft II Battle Chest 2.0 (PC)

11 300 Ft helyett 10 762 Ft

54 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A Starcraft II Battle Chest 2. tartalma:
- Starcraft II Wings of Liberty teljes játék
- Starcraft II Heart of the Swarm teljes játék
- Starcraft II Legacy of the Void teljes játék

A StarCraft II: Wings of Liberty a klasszikus Starcraft és Starcraft: Brood War folytatása. Az elmúlt több, mint tíz évben a játékok grafikája hihetetlen mértékű fejlődésen ment keresztül, így a modern idők nyomásának a StarCraft II fejlesztői sem állhattak ellent. A játék tehát immáron három dimenzióban pompázik - mégis, az animátorok és a tervezők munkájának köszönhetően a játék megőrízte azt az időtlen, bájos külsejét, ami az első részt oly emlékezetessé tette a kilencvenes évek végén. A három játszható fajt tartalmazó játékban továbbra is masszív, maximum kétszáz fős seregek csapnak majd össze földön és levegőben egyaránt!

A Heart of The Swarm ezen felül egy igen igéretes valós idejű stratégiai játék lesz. A StarCraft által kínált élmény mindig is két oldalról volt megközelíthető: az egyik az izgalmas történet és a változatos, többször is újrajátszható kampány, a másik azonban a többjátékos mód. Itt ebben nem lesz hiány: a StarCraft II jelenleg az e-sports domináns versenyzője, a mai napig több millió nézővel és több száz, ezer profi játékossal: a Wings of Liberty folyamatos patchekkel és a balansz finomításával garantálta, hogy a játékosok két év alatt se unják meg ezt a játékmódot, a Heart of the Swarm pedig még ennél is tovább megy. Drasztikusan átalakított régi egységek, távozó veteránok, és teljesen új harcosok - így lehetne a legjobban összefoglalni a játék többjtékos üzemmódját.

A Legacy of the Void a StarCraft II történetének harmadik, egyben záró fejezetét nyújtja az egyjátékos tartalom frontján. A több tucat misszióval bíró kampány végigjátszása után lehetőséged van arra, hogy teljesen új világba lépj be: az online mérkőzések számítanak a StarCraft-játékosok vacsorájában a főfogásnak! Hosszú hetek, hónapok gyakorlása után is találkozni fogsz a Te képességeidnek megfelelő ellenfelekkel, és ha megfelelő hozzáállással teszed mindezt, akkor a meccsek alatt rengeteget tanulhatsz új stratégiákról, trükkökről, és egyre profibbá válsz!

Specifikáció

További információk

http://www.blizzard.com/

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén péntek,

házhozszállításnál hétfő.

Ajánlott termékek

34 036 Ft helyett 32 415 Ft

23 949 Ft helyett 22 809 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás