0 0
Termékek /
(HÁLÓZAT-) Biztonságtechnika

BOSCH NUC-52051-F0E

193 610 Ft helyett 184 390 Ft

922 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

- 5 megapixeles / 15 kép/mp sebességű szenzor a részletgazdag és folyamatos kép érdekében
- Diszkrét és esztétikus, kompakt kivitel
- Panorámakép és egyidejűleg részletgazdag objektumfelügyelet
- A jobb védelem érdekében IK10 besorolás
- Az Intelligent Dynamic Noise Reduction rendszer akár 50%-kal is képes csökkenteni a sávszélességés tárhelyigényt

A FLEXIDOME IP panoramic 5000 MP egy diszkrét, esztétikus, kompakt kialakítású panorámaképes kamera. A 15 kép/mp sebességű, 5 megapixeles szenzor teljes panorámaképes megfigyelést biztosít teljes területi lefedettség és nagy részletgazdagság mellett. A kamera használatával teljes mértékben figyelemmel kísérheti a környezetet, és egyidejűleg nagy felbontásban láthatja az E-PTZ nézeteket. A 360°-os kameraobjektív a mennyezet középpontjára felszerelve teljes, faltól falig tartó lefedettséget biztosít. A falra szerelve a torzításmentes kamerakép 180°-os képet biztosít.

Torzításmentesítés
Az objektív halszemoptikás képet rögzít. Kliensoldali torzításmentesítő szoftverünk ezt a torzított képet több torzításmentes, egyenes képpé alakítja.

Verziók
A kamera két változatban vásárolható meg: az egyik egy beltéri változat, a másik egy IK10, IP66 besorolású kültéri változat.

A panorámaképes megfigyelés előnyei
A panorámaképes megfigyelés teljes, 360°-os lefedettséget biztosít a kívánt területről. Mivel panorámaképes kameráink az egész területet lefedik, Ön teljes mértékben figyelemmel kísérheti a környezetet, és a képen folyamatosan pásztázva követheti a mozgást.

5 megapixeles, 15 kép/mp sebességű szenzor
A nagy, 5 megapixeles felbontású szenzor és a 15 kép/mp-es képfrissítési sebesség kombinációja számos alkalmazáshoz ideális megoldássá teszi ezt a kamerát a panorámaképes képrögzítés területén. A nagy felbontás tiszta áttekintést és részletgazdag
képeket eredményez.

Kliensoldali torzításmentesítés
A kliensoldali torzításmentesítés révén a kamera egyetlen torzításmentes panorámaképet biztosít 15 kép/mp sebesség mellett. A torzításmentesítést saját torzításmentesítő szoftverünk végzi, amely arra a PC-re van telepítve, amelyen több nézetmód is elérhető, vagy dönthet úgy, hogy egy külső gyártótól származó kliensoldali torzításmentesítő szoftvermegoldást használ.

Nézetmódok
A következő nézetmódok választhatók ki kliensoldali torzításmentesítő szoftverünkben.
A panoráma nézetmódok 180°-os és 360°-os látóteret is lehetővé tesznek.

DORI lefedettség
A DORI (észlelés, megfigyelés, felismerés, azonosítás) egy szabványos rendszer (EN-62676-4) a kamerák azon képességének meghatározására, hogy képesek-e megkülönböztetni személyeket és tárgyakat a lefedett területen belül.

E-PTZ és érzékelési területek
Az E-PTZ (elektronikus pásztázás, döntés és nagyítás) távvezérlés lehetővé teszi a teljes panorámakép adott területeinek kiválasztását. Ezek a szelektív érzékelési területek (ROI) könnyedén definiálhatók a jelenetek legérdekesebb részeinek külön figyelése érdekében. A nagy felbontás révén még elektronikus zoom használata mellett sem vesznek el a finom részletek. A panorámaképes kamera E-PTZ funkciója rendelkezik néhány előnnyel a normál PTZ kamerákhoz képest. A kamera nem mozog, így nem hívja fel magára a figyelmet, ill. nem tűnik tolakodónak a megfigyelés ténye. Akkor is tisztában lehet az általános helyzettel,
amikor egy adott tárgyra van ráközelítve. A zökkenőmentesen használható E- PTZ funkciók megkönnyítik a navigálást, valamint elérhetők a hagyományos PTZ kamerák esetében megszokott prepozíciók is.

Teljes képrögzítés
A kamera nagy felbontású teljes panorámaképét rögzítheti akkor is, ha csak a jelenet adott részét nézi. Ez azt jelenti, hogy mindig végrehajthatja a retrospektív torzításmentesítést, és a teljes lefedett területet elemezheti, majd ráközelíthet az érdekes
területre vagy tárgyra.

Content Based Imaging Technology
A Content Based Imaging Technology (CBIT) révén a képminőség bármilyen fényviszony mellett jelentős mértékben javítható, és a jobb feldolgozás érdekében területek határozhatók meg. A kamera intelligens videotartalom-elemzés segítségével vizsgálja a
helyszínt és visszajelzést ad a képfeldolgozás újbóli beállításához. Ezáltal az érintett területek részletesebben láthatók, és jobb általános teljesítmény nyújtható.

Intelligent Dynamic Noise Reduction
A nyugodtabb, kevesebb mozgással járó vagy mozdulatlan szituációkhoz alacsonyabb átviteli sebesség is elegendő. Az Intelligent Dynamic Noise Reduction funkció a zaj és a releváns információk intelligens megkülönböztetésével akár 50%-kal is képes csökkenteni az átviteli sebességet. A közvetlenül a kameránál, a felvétel tárgyát képező képen végrehajtott zajcsökkentés a képminőség romlása nélküli átvitelisebesség-csökkenést eredményez.

Területalapú kódolás
A területalapú kódolási funkció is hozzájárul a sávszélesség csökkentéséhez. A tömörítési paraméterek akár nyolc felhasználói területre is külön beállíthatók. Ez lehetővé teszi az érdektelen területek nagymértékű tömörítését, ami nagyobb sávszélességet
biztosít a helyszín fontosabb részleteinek.

MOTION+
A minden kameraváltozatba beépített MOTION+ elnevezésű videomozgás-elemző rendszer kitűnő megoldás olyan alkalmazásokhoz, melyeknél alapszintű videotartalom-elemzési funkciókra van szükség. A MOTION+ a mozgási metaadatokat egy felugró képernyőn jeleníti meg. A MOTION+ adatokat bemenetként használó intelligensebb képalkotási algoritmusok jobb képminőséget és hatékonyabb
tömörítést biztosítanak. A funkció fokozza a szabotázsészlelési képességeket is.

Többféle képfolyam
Az innovatív multi-streaming funkció különböző H.264-es képfolyamokat kínál egy M‑JPEG-képfolyam mellett. A képfolyamok választéka sávszélesség-hatékony felvételt és lejátszást tesz lehetővé, továbbá más gyártók videofelügyeleti és videokezelési rendszereivel is könnyebbé válik az integráció.

Beépített mikrofon és hangriasztás
A kamera beltéri változata beépített mikrofonnal rendelkezik, amely lehetővé teszi a kezelők számára, hogy belehallgassanak a megfigyelt terület történéseibe. A hangérzékelés szükség esetén riasztás indítására is alkalmas.
Amennyiben a helyi törvények megkövetelik, a mikrofon biztonságos licenckulccsal tartósan letiltható.

Egyszerű üzembe helyezés
A kamera tápellátása Ethernet-kábelen keresztül biztosítható (PoE technológia), amihez csak egy megfelelő hálózati kábelcsatlakozó szükséges. Ilyenkor csupán egyetlen kábelt kell csatlakoztatni a kamera képének megtekintéséhez, valamint a kamera tápellátásához és vezérléséhez. A PoE-tápellátás egyszerűbb és költséghatékonyabb üzembe helyezést biztosít, mivel a kameráknak nincs szüksége helyszíni áramforrásra. A kamera +12 V-os egyenfeszültségű (DC) áramforrásokról is üzemeltethető.
A hálózati kábelezést egyszerűsíti az Auto-MDIX technológia támogatása, mely egyaránt lehetővé teszi az egyenes és a keresztkötésű (cross-over) kábelek használatát.
A kamerát előre felszerelik egy beltéri, felületre szerelhető konzollal, amely lehetővé teszi, hogy a kamerát közvetlenül mennyezetre, falra vagy egyszeres kötődobozra szereljék. A hátsó csatlakozók úgy vannak beállítva, hogy könnyen hozzáférhetők legyenek. A rögzítési tartozékok teljes skálája elérhető, például falra vagy csőre történő rögzítéshez használható
elemek is kaphatók. Nincs szükség fókusz-, illetve forgatás-/döntésbeállításokra, mivel a 360°-os objektívvel rendelkező kamera egy kisméretű helyiség teljes lefedését biztosítja. A kiváló minőségű objektív gyárilag fókuszálva van, ami egyszerűbb telepítést és garantáltan éles képet biztosít.

Különböző környezetekben használható
A beltéri változat kialakítása egy füstérzékelőre hasonlít. A kompakt kialakításnak köszönhetően diszkrét és feltűnésmentes módon helyezhető el beltéri környezetekben.
Az alumíniumöntvény házzal és átlátszó burával rendelkező kültéri változat ellenáll 20 Joule ütközési erőnek (IK10), ami megfelel egy 40 cm-ről leeső 5 kg tömegű acélgolyó erejének.
A kültéri változat a csomagban megtalálható, kültéri szerelésre szolgáló dobozzal IP66 minősítésű, víz és por bejutása elleni védelemmel rendelkezik. Ez ideálissá teszi nagy igénybevételt jelentő környezetekben történő kültéri használatra is.

Egyszerű beállítás
A kamera intuitív felhasználói felülettel rendelkezik, amely gyors és egyszerű konfigurálást biztosít. Konfigurálható jelenetmódokat is tartalmaz, amelyek a legjobb beállításokat biztosítják a különböző felhasználási területekhez.

Tároláskezelés
A felvételkezelés a Bosch Video Recording Manager (VRM) szoftverrel lehetséges, illetve a kamera közvetlenül, bármilyen rögzítőszoftver nélkül is használhatja az iSCSI céleszközöket.

Intelligens rögzítés
A kártyanyílásba helyezett memóriakártyával akár 2 TB mennyiségű riasztási rögzített felvétel is tárolható a kamerában. A RAM-ban megvalósított pre-alarm rögzítési funkció csökkenti a szükséges hálózati sávszélességet, egyben növeli a memóriakártya
hasznos élettartamát.

Felhőalapú szolgáltatások
A kamera támogatja az időalapú vagy riasztásalapú JPEG-küldést négy különböző fiókra. Ezek a fiókok FTP-szervereket vagy felhőalapú tárhelyeket (pl. Dropbox) használhatnak. Videoklipek vagy JPEG-képek is kiexportálhatók ezekre a fiókokra.
Beállíthatók riasztások e-mail vagy SMS-értesítés küldésére, így mindig tájékozott lehet a rendellenes eseményeket illetően.

A hozzáférés biztonsága
Támogatja a háromszintes jelszavas védelmet és a 802.1x hitelesítést. A webböngésző-alapú hozzáférés HTTPS segítségével tehető biztonságossá, a kamerában tárolt SSL tanúsítvány használatával.

Teljes körű lejátszószoftver
A kamera funkciói sokféleképp érhetők el: webböngészőn keresztül, a Bosch Video Management System rendszerből, az ingyenes Bosch Video Client vagy a Video Security Client programból, a videofelügyeleti biztonsági mobilalkalmazásból és más gyártók szoftvereiből is.
A Video Security Client program számos torzításmentesítő funkcióval rendelkezik, és alkalmas kliensoldali torzításmentesítésre, valamint az elérhető üzemmódok megtekintésére is.

Rendszerintegráció
A kamera megfelel az ONVIF Profile S, az ONVIF Profile Q és az ONVIF Profile G specifikációnak. Az ezen szabványoknak való megfelelés biztosítja a különböző gyártmányú hálózati videotermékek együttműködését. A rendszerintegrátorok könnyen hozzáférhetnek a kamera belső funkciókészletéhez, és integrálhatják nagyobb rendszerekbe. További információk a Bosch
Integration Partner Program (IPP) weboldalán (ipp.boschsecurity.com).
Mivel a kamera panorámakép-folyamot biztosít, könnyen integrálható külső gyártótól származó kliensoldali torzításmentesítő szoftvermegoldásokkal.

Műszaki specifikációk
- Tápellátás: 12 V DC, Ethernetről táplált (PoE), 48 V DC névleges, Áramfelvétel 300 mA (12 V DC), 75 mA (PoE 48 V DC)
- Teljesítményfelvétel: 3,6 W
- PoE: IEEE 802.3af (802.3at 1. típus)
- Szenzor: Típus 1/3"-es CMOS, Képpontok száma: 5 MP, Hasznos képpontok (optikai kör): 1792 x 1792 (3,2 MP)
- Dinamikatartomány: 81 dB-es széles dinamikatartomány (WDR)
- Képtömörítés H.264 (MP); M-JPEG
- Képfolyam: Többféle, konfigurálható, H.264-es és MJPEG szabványú képfolyam, állítható képfrissítési sebesség és sávszélesség.
- Teljes késleltetés IP hálózaton: Min. 240 ms, max. 680 ms
- GOP-szerkezet: IP, IBP, IBBP
- Kódolási intervallum: 1–15 kép/mp
- Szabályozható képbeállítások: Kontraszt, színtelítettség, fényerő
- Fehéregyensúly: Négy automatikus üzemmód, kézi üzemmód és mérés
- Zársebesség: Automatikus elektronikus zár (AES); Rögzített zársebesség, Alapértelmezett zársebesség
- Élesség: Választható élességjavítási szint
- Háttérfény kompenzálás: Be/ki
- Kontrasztjavítás: Be/ki
- Zajszűrés: Intelligent Dynamic Noise Reduction külön idő- és térbeli kompenzációval Intelligens kontraszt Az Intelligent Defog szolgáltatás automatikusan beállítja a ködös időben ideális paramétereket (kikapcsolható)
- Privát zóna maszkolása: 8 független terület, teljes mértékben programozható
Videotartalom elemzése: MOTION+
- Egyéb funkciók: Képpontszámláló, videovízjel, képernyő feliratozása, jelenetmódok
- Objektív: 360°-os halszemoptikás 1,19 mm rögzített fókuszú objektív F2.0
- Objektívfoglalat: Kártyára szerelt
- Íriszvezérlés: Fix írisz
- Látómező: 180° x 180° (vízsz. x függ.)
- Audiobemenet: Beépített mikrofon (tartósan kikapcsolható)
- Belső RAM: 10 mp riasztás előtti rögzítés
- Memóriakártya-hely: Legfeljebb 32 GB-os microSDHC / 2 TB-os microSDXC kártyát támogat. (HD rögzítéshez 6-os vagy magasabb sebességosztályú SDkártya ajánlott)
- Rögzítés: Folyamatos rögzítés, gyűrűs rögzítés, riasztás-/esemény-/időzített rögzítés
- 10/100 Mbps LAN PoE port
- Méret: 57 x 110 mm
- Tömeg: 360 g
- Anyag: Fém
- Szerelési opciók: Falra / padlóra / mennyezetre / egyéni módon (0–360° között teljesen elforgatható)
- Üzemi hőmérséklet: -30°C és +50°C között
- Tárolási hőmérséklet: -40°C és +70°C között
- Üzemi páratartalom: 0–95% (nem kondenzálódó)
- Időjárás-állóság: IP66
- Rongálás elleni védelem: IK10

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://hu.boschsecurity.com/hu/t...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.23. csütörtök,

házhozszállításnál 2017.11.24. péntek.

Hozzászólások

Új hozzászólás