0 0
Termékek /
(Fotó/Videó-)

CANON EOS 80D (Basic garancia)

A termék 2017.11.13. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Fedezd fel a fotózás új területeit
Reagálj a pillanatra ösztönösen, és örökíts meg gyorsan mozgó sport- vagy természetben zajló eseményeket a nagy teljesítményű AF-rendszernek, a maximum 7 kép/mp-es sorozatfelvételi sebességnek és a testre szabható vezérlőelemeknek köszönhetően.

45 pontos kereszt típusú AF-rendszer
Örökíts meg sporteseményeket a másodperc törtrészén belül még reflektorok alatt is rendkívül éles képeken a kimagaslóan érzékeny és pontos autofókusz-rendszerrel, amely rendkívül kedvezőtlen (akár -3 Fé) fényviszonyok mellett is működőképes. A 45 pontos kereszt típusú AF-rendszerrel szabadon kiválaszthatod a kompozíciódnak leginkább megfelelő AF-pontot vagy -területet, és lenyűgöző eredményeket érhetsz el a szélesebb fókuszterületen alkalmazható nagyobb precízió és szabályozhatóság révén, függetlenül attól, a témád a keret mely részében található.

7 kép/mp-es sorozatfelvétel
A 7 kép/mp-es sorozatfelvételi sebbességnek köszönhetően teljes felbontásban van lehetőséged a múló pillanatok megörökítésére. Spontán sport- és természetfelvételek készítéséhez ideális.

27 f/8 kompatibilis AF-pont
Az f/8 értéknél történő fókuszálást támogató 27 AF-pont révén különböző objektív- és extenderkombinációk használata esetén is éles képeket készíthetsz az autofókusz-rendszerrel.

Természetes felvételek gyenge megvilágítás mellett
A nagy, ISO 100–16 000 (H: 25 600) érzékenységnek köszönhetően természetes hangulatú képeket készíthetsz akkor is, amikor a fényerősség szintje csökken, így kiküszöbölheted a vaku használatát, és gyorsabb záridővel, rugalmasan készíthetsz fevételeket.

Intelligens kereső
Az intelligens kereső kb. 100%-os képkocka-lefedettsége lehetővé teszi a teljes képkocka és a felvételkészítési beállítások azonnali megtekintését. Rögzíts képeket diszkrétebben a 3 kép/mp-es csendes sorozatfelvételi mód segítségével.

Integrált Speedlite adó
Fedezz fel kreatív megvilágítási lehetőségeket Canon Speedlite külső vakukkal, amelyeket az EOS 80D integrált Speedlite adóval vezérelhetsz.

Vezeték nélküli vezérlés és megosztás
Vezeték nélküli kapcsolaton keresztül készíthetsz fotókat és videókat egy kompatibilis okoseszközről, amelyen valós időben láthatod az eseményeket, és teljes mértékben szabályozhatod a beállításokat. Az ingyenes Canon Camera Connect alkalmazással gyorsan értékelheted és átviheted teljes felbontású JPEG-képeidet és MP4-videóidat okoseszközeidre, ahonnan könnyedén megoszthatod őket út közben is.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.canon.hu/for_home/pro...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Hozzászólások

Új hozzászólás