0 0
Termékek /
(Számítógép periféria-) Nyomtató

CANON i-SENSYS LBP7010C

A termék 2017.10.24. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Canon i-SENSYS LBP7010C
Színes lézernyomtatás az otthoni irodában is.

Funkciók
- Helytakarékos kialakítás
- 4 lap/perc színes és 16 lap/perc fekete-fehér lézernyomtatás
- Gyors első nyomat technológia
- Energiahatékony
- 2400 × 600 dpi nyomtatási felbontás
- Egyszerű tonerkazetta-csere

Elegáns, helytakarékos kialakítás
Az i-SENSYS LBP7010C kompakt kialakítása és halk működése miatt elsősorban kisméretű és otthoni irodákba ajánlott, hiszen az asztalon is elfér. Ezzel a kisméretű, gyors és olcsó lézernyomtatóval kiváló minőségű színes dokumentumokat nyomtathat.

Gyors nyomtatás
A Canon Gyors első nyomat technológiájának köszönhetően nincs több fölösleges várakozás. A nyomtató fekete-fehérben percenként 16 oldalt, színesben pedig percenként 4 oldalt képes kinyomtatni. Fekete-fehér nyomtatás esetén az első nyomat mindössze 13,6 másodperc alatt készül el, ami alig valamivel több, mint a további oldalak esetén.

Ragyogó minőség – színesben és fekete fehérben egyaránt.
Nyűgözze le a környezetét a kiváló minőségű nyomatokkal. A 2400 × 600 dpi felbontásnak köszönhetően jól kivehetőek az apró részletek, a szöveg jól látható, a betűk körvonalai élesek, a szürkeárnyalatoknál pedig folyamatos az átmenet. A Canon képfeldolgozó technológiája és az innovatív S toner kiváló színes teljesítményt nyújt.

Az alacsony energiafogyasztás csökkenti költségeit
Az i-SENSYS LBP7010C nagy energiahatékonysága révén lehetővé teszi a tulajdonosi összköltség és a széndioxid-kibocsátás csökkentését. A Canon arra törekszik, hogy minél környezetkímélőbb termékeket gyártson – nem véletlen, hogy ez a színes lézernyomtató is elnyerte az Energy Star minősítést. A jellemző átlagos energiafogyasztása (TEC) mindössze 0,5 kWh, alvó módban pedig mindössze 1,1 W-t fogyaszt, így a kategória egyik legenergiatakarékosabb nyomtatója.

Egyszerű használat és üzemeltetés
A nyomtató beállítása és használata igen egyszerű. A tonerkazetták könnyen cserélhetők, a különleges zajcsökkentő funkcióknak köszönhetően pedig Ön csendesebb, kellemesebb munkakörnyezetben dolgozhat, ahol semmi sem tereli el a figyelmét a feladatairól. A Canon CAPT nyomtató-illesztőprogram nemcsak felhasználóbarát, de nagyon gyors is, ráadásul kiváló színes nyomatok készítését teszi lehetővé.

Specifikáció

1 év gyári garancia
Meghibásodási arány: 4,2%

További információk

http://www.canon.hu/For_Home/Pro...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Ajánlott termékek

17 315 Ft helyett 16 490 Ft

16 580 Ft helyett 15 790 Ft

17 315 Ft helyett 16 490 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás

Eddigi hozzászólások

1. laox
2012.11.16. 01:33
Bátran ajánlom. Gyors, halk, megbízható. A felbontása persze nem vetekszik a tintasugarasokéval, de ez mindegyik lézerről elmondható. Árérték arányban véleményem szerint a legjobbak között van.
 
Fórumhoz