0 0
Termékek /
(Számítógép periféria-) Multifunkciós

CANON i-SENSYS MF232w

61 205 Ft helyett 58 290 Ft

291 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Egy gyors, vezeték nélküli 3-az-1-ben lézernyomtató, az otthoni és a kis irodák igényei szerint fejlesztve.

Az irodai nyomtatás mostantól vezeték nélkül is lehetséges

Nyomtasson, másoljon, szkenneljen számítógépről, okostelefonról vagy táblagépről ennek a professzionális, multifunkciós fekete-fehér lézernyomtatónak a segítségével, mely az otthoni munkához és a kis irodák számára is ideális.

Gyors nyomtatási teljesítmény

Takarítson meg időt, dolgozzon gyorsan! A gyors első nyomat funkcióval a nyomtató azonnal felébred az alvó üzemmódból, és elkezdi a nyomtatást, míg a 23 oldal/perc gyorsaság segíti az Ön produktivitását.

Nyomtasson okostelefonjáról

Nyomtasson és olvasson be dokumentumokat olyan mobileszközökről, melyek egy helyi vezeték nélküli hálózaton keresztül csatlakoznak a nyomtatóhoz.

Nyomon követés számítógépről vagy mobilról

Férjen hozzá a nyomtató adataihoz, módosítsa a hálózati beállításokat, állítson be címjegyzéket, és ellenőrizze a tonerek tintaszintjét – mindezt a távoli felhasználói felületről (RUI).

Turbózza fel hatékonyságát

A kisvállalatok és az otthoni irodák nagyra fogják értékelni a wifis hálózati nyomtató gyors, megbízható fekete-fehér nyomtatási minőségét, LCD kijelzőjét, valamint nyomtatási, másolási és beolvasási funkcióit.

Fenntarthatósági szempontok

A nyomtató környezetvédelmi jelentéseivel egyszerűen megfigyelhető a készülék használata, míg az automatikus kikapcsolás és csökkentett energiafelhasználású üzemmódok segítenek a minimumon tartani a széndioxid-felhasználást.

Canon minden-az-egyben kazetták

A Canon minden-az-egyben kazettái kiváló fekete-fehér szöveges dokumentumokat és képeket biztosítanak. Tapasztalja meg az állandó megbízhatóságot és minőséget egyetlen kazettacserével.

Specifikáció

1 év gyári garancia
Meghibásodási arány: 0,0%

További információk

http://www.canon.hu/for_home/pro...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.20. hétfő,

házhozszállításnál 2017.11.21. kedd.

Ajánlott termékek

22 775 Ft helyett 21 690 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás