0 0
Termékek /
(Számítógép periféria-) Multifunkciós

CANON imageRUNNER 2530

565 205 Ft helyett 538 290 Ft

2691 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A kompakt készülék költséghatékony fekete-fehér és színes beolvasást kínál a kis és közepes méretű munkacsoportok számára, akár 30 oldal/perc ill. másolat/perc sebességgel. Az intuitív érintőképernyős kijelző, a remek energiahatékonyság és a belső finiser mind az idő- és költségtakarékos működést szolgálja.

Funkciók

Nyomtatás, másolás, beolvasás, opcionális i-Send és fax funkció
Max. 30 oldal/perc ill. másolat/perc, 5,4 mp-es elsőmásolat-készítés
Max. 2300 lapos papírkapacitás
Kompakt kivitel és intuitív érintőképernyős kijelző
Széles körű beállítási lehetőségek
Energiahatékonyság

További információk

Költséghatékony és produktív munkavégzés a munkacsoportban egyetlen multifunkciós készülék segítségével
Az új imageRUNNER 2500 szériájú fekete-fehér multifunkciós készülékek kis és közepes vállalkozások számára teszik lehetővé a kiemelkedő produktivitás elérését hely- és költségtakarékosság mellett. A számos működési sebességgel és konfigurációban kapható imageRUNNER 2500 széria költséghatékony nyomtatást, másolást, színes beolvasást és fejlett i-Send dokumentumelosztást tesz lehetővé hálózati mappákba és e-mailre – mindezt egyetlen felhasználóbarát készüléken.

Gyors válaszidő
A 30 oldal/perc sebesség kielégíti a fekete-fehér nyomtatás napi igényét, emellett mindössze 5,4 mp-es* elsőmásolat-készítési idő és alvó módból rendkívül gyors helyreállás elérhető. A max. 2300 lapos papírkapacitású multifunkciós nyomtatók kiválóan használhatók a leterhelt kis és közepes munkacsoportok nagy nyomtatási és másolási igényeinek kielégítésére.

Növelje produktivitását
A nagy méretű érintőképernyős kijelző intuitív menükkel kiegészülve egyszerű használatot tesz lehetővé az imageRUNNER 2500 széria készülékein: a felhasználók kevesebb idő alatt többet tudnak elvégezni. A további kényelem érdekében ezeken a modelleken elérhető a közvetlen USB-memóriahordozóról történő beolvasás.

Minőségi eredmény és rugalmas hordozókezelés
Az imageRUNNER 2500 széria kiemelkedő, 1200 dpi* nyomtatási minősége akár A3-as méretig elérhető opcionális tűzés és leválogatás funkcióval.
* UFRII-LT illesztőprogram

Rendkívüli megbízhatóság és támogatás
A felhasználó bizton számíthat a folyamatos, jó minőségű teljesítményre a megnövelt tartósság és szervizelhetőség jóvoltából. A távdiagnosztikát támogató Canon e-Maintenance eszközzel tovább növelheti a működési időt, amellett automatizált mérőleolvasások és a fogyóeszközök követése is lehetséges: mindez csökkenti az adminisztrációra szánt időt. A Canon világszínvonalú szerviztámogató részlege szakértő telepítést, oktatást és helyszíni szervizelést kínál fel az előre meghatározott szintű szolgáltatási megállapodások mellett. Csak annyit fizet, amennyit valóban nyomtat. Így jobb költségfelügyelet valósulhat meg. A maradéktalan ügyfélélmény elérését prioritásként kezeljük: ügyfeleink 93%-a* elégedett a berendezés javítására szánt idővel.
*Szervizelés utáni felmérés a TNS NIPO alapján. 2009 januárjától júliusig. 16 059 felhasználó vett részt benne.

Egyszerű kezelés és integrálás
Minden készülék egyszerűen csatlakoztatható a meglévő informatikai hálózatra. Az iW Management Console (iWMC) jóvoltából az egész készülékpark egyetlen helyről kezelhető és felügyelhető. A részlegazonosító-kezelés megvédi a fontos beállításokat és megkönnyíti a nyomtatási költségek követését és szabályzását. A még biztonságosabb nyomtatás és számvitel érdekében a készülékek az uniFLOW Output Manager eszközzel kompatibilis állapotra frissíthetők.

Környezetre gyakorolt hatása minimális
Az EnergyStar tanúsítvánnyal rendelkező modellek kivételesen energiahatékonyan működnek: alvó módban mindössze 1,5 watt a fogyasztásuk, ezzel energiát és költségeket takaríthat meg. A rendkívül produktív, alaptartozék kétoldalas nyomtatás egyszerre költség-, idő- és papírtakarékos.

Toner : C-EXV33

A készüléket hivatalos Canon szakszerviznek kell beüzemelni. Ők adják a garancialevelet is ki hozzá. Ha ez nem történik meg, akkor a gyártó nem vállal rá garanciát!

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.canon.hu/For_Work/Pro...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.22. szerda,

házhozszállításnál 2017.11.23. csütörtök.

Ajánlott termékek

14 060 Ft helyett 13 390 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás