0 0
Termékek /
(Fotó/Videó-)

CANON PowerShot G3 X fekete (Basic garancia)

307 640 Ft helyett 292 990 Ft

1465 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A nagy érzékelő teljesítménye 25-szörös szuperzoommal párosul
Az éles, 24 mm-es rendkívül nagy látószögű zoom objektív és az 1,0 típusú érzékelő bármilyen közeli vagy távoli téma részletgazdag megörökítésére alkalmas. Akár fényképeket, akár videókat rögzítesz, a PowerShot G3 X lehetővé teszi, hogy a témákat a háttér csodálatos elhomályosításával örökítsd meg, és gyenge megvilágítás mellett is tiszta képeket készíthess.

Prémium minőségű Canon optika
A 25-szörös optikai zoommal és a 9 lamellás fényrekesszel a PowerShot G3 X ideális megoldást kínál a tájképek és portrék készítéséhez a háttér gyönyörű elmosásával és a részletek nagy távolságból történő megőrzésével.

Speciális videofunkciók az igényes filmesek számára
Hozz létre lélegzetelállító Full HD videókat több választható képfrekvenciával, és élvezd az olyan haladó funkciók előnyeit, mint a teljes kézi vezérlés, az MF-kontúrkiemelés és a HDMI élő kimenet. A speciális 5-tengelyű dinamikus képstabilizátor a videók steadycam hatású stabilizálását biztosítja, miközben a mikrofon- és fejhallgató-csatlakozók által kínált sokoldalú hangrögzítés kiváló minőségű hanggal ellátott videók készítését teszi lehetővé.

Fényképezz profiként bármilyen környezetben
A gyors automatikus élességállítás és az 5,9 kép/másodperc sebességű folyamatos képkészítés több esemény megörökítését teszi lehetővé. A DSLR-szerű kezeléshez nagy felbontású elektronikus kereső is felszerelhető. Fokozd a kreativitásodat, változtass a megvilágításon a Canon Speedlite vakukkal és objektívszűrőkkel.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.canon.hu/for_home/pro...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.23. csütörtök,

házhozszállításnál 2017.11.24. péntek.

Hozzászólások

Új hozzászólás