0 0
Termékek /
(HÁLÓZAT-) Vezetéknélküli

D-LINK DWL-8500AP

80 315 Ft helyett 76 490 Ft

382 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

10/100BASE-TX x 1 (PoE)
IEEE 802.11a Wireless LAN
IEEE 802.11g Wireless LAN
2db 5dBi @5GHz és 2db 2.5dBi @2.4GHz Kétsávos Dipole Antenna
Fémház

Menedzselhető kétsávos vezeték nélküli hozzáférési pont PoE funkcióval
A D-Link AirPremier DWL-8500AP egy a/g szabványos vékony hozzáférési pont, mely a DWS-3024 Wireless Switch-csel egy nagyvállalati szintű menedzselhető vezeték nélküli megoldást alkot. A beltéri felhasználásra tervezett hozzáférési ponttal egy kiválóan menedzselhető, biztonságos és robosztus vezeték nélküli hálózat hozható létre. A hozzáférési pont támogatja a Power over Ethernet (PoE) funkciót és két lecsatolható antennával rendelkezik.

Központosított vezeték nélküli intelligencia
A hozzáférési pont teljes mértékben a Wireless Switchen keresztül felügyelhető, konfigurációs fájlt nem tartalmaz, így a lopásból eredő kockázatok is csökkenthetők. Az SSID, IP-cím, VLAN és biztonsági beállításokat csak egyszer, a switchen kell beállítani, ezt követően csak alkalmazni kell azokat valamennyi menedzselhető AP-ra. Ha egy AP-t ki kell cserélni, az új AP örökli a korábbi konfigurációs adatait, így az átmenet zökkenőmentes.

PoE támogatással egyszerű telepíthetőség
A beépített 802.3af Power over Ethernet funkciónak köszönhetően a hozzáférési pont olyan pontokra is kihelyezhető, ahol nem megoldott az elektromos áramellátás. A Wireless Switch akár 100m távolságra is biztosítja a tápellátást Ethernet kábelen keresztül.

Fejlett vezeték nélküli biztonság és Quality of Service
A DWL-8500AP támogatja a 64/128/152 bites WEP adattitkosítást, a WPA/WPA2 biztonságot és több SSID kezelését. A switch segítségével MAC címszűrés és SSID Broadcast kikapcsolás is beállítható, mellyel megelőzhető a jogosulatlan hozzáférés a belső hálózathoz. A DWL-8500AP támogatja a 802.1Q VLAN Tagging és WMM (Wi-Fi Multimedia) funkciókat az olyan fontos vezeték nélküli adatátvitelek előnyben részesítésére, mint a VoIP vagy a streaming média alkalmazások.

Rogue AP felderítés
A DWL-8500AP képes időszakos szkenneléseket végezni a frekvenciatartományba tartozó csatornákon, így a vezeték nélküli switch észlelni tudja a rogue AP-kat.

Specifikáció

5 év gyári garancia

További információk

http://www.dlink.ir/en/AccessPoi...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.21. kedd,

házhozszállításnál 2017.11.22. szerda.

Hozzászólások

Új hozzászólás