0 0
Termékek /
(Irodaszer-) Irodai kisgépek

DATALOGIC Cobalto CO5330 fekete CO5330-BK

62 675 Ft helyett 59 690 Ft

298 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A Datalogic Cobalto CO5300-as asztali/fix vonalkódolvasó kategóriájában kiemelkedő olvasási képességekkel rendelkező omnidirekcionális (irányfüggetlen) lézerszkenner. Kis súlyával, robusztus felépítésével és egyedülálló megjelenésével a kis élelmiszerboltoktól, a ruházati üzleteken át, az exclusive stílusú kereskedelmi egységekig mindenhol megállja a helyét.

Kiválóan alkalmas kereskedelmi és irodai felhasználásra

Az irányfüggetlen olvasást lézer optika biztosítja, mely segítségével az eszköz 20 vonallal és másodpercenkénti 1500 olvasással pásztázza az előtte elhaladó kódokat, ezzel kategóriájában a leggyorsabb és mozgásra a legkevésbé érzékeny szkenner. Az olvasó kialakításánál követelmény volt, hogy nagyobb méretű termékek olvasásához kézi módban is használható legyen.

Széleskörű felhasználhatóság

Élemiszerbolt, ruházati üzlet, iroda (dokumentum, boríték, csomagazonosítás), szórakoztató központ (belépőjegy, parkolójegy, mobiljegy), egészségügy (recept, gyógyszer), italkereskedés, trafik. Ez a kis méretű, megbízható és kiváló ár/érték arányú prezentációs olvasó méltán nyerte el számos felhasználó elégedettségét.

Váltson zöldre a Datalogic olvasóival

A felhasználót segíti az olvasó elején elhelyezkedő elegáns kék fénygyűrű, mely sikeres olvasás esetén zöld színre vált - így akár hangos környezetben is meggyőződhetünk a művelet befejezéséről -  továbbá szintén a sikeres olvasást jelzi a beépített polifonikus hangszóró.

Kényelem és funkcionalitás

A Datalogic Cobalto CO5300 innovatív technológiája, nagy teljesítményt, és megbízhatóságot képvisel, valamint kiemelkedően jó olvasási képességet a rossz minőségű, és hibás kódok esetében. Ideális vonalkódolvasó az olyan alkalmazásokban, ahol a nagy teljesítmény, és megbízhatóság kis prezentációs szkenner formájában szükséges. Csatlakoztathatóság szempontjából széles a választék, rendelhető billentyűzetes, soros (RS232) és USB interfésszel is.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.datalogic.com/eng/pro...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.28. kedd,

házhozszállításnál 2017.11.29. szerda.

Hozzászólások

Új hozzászólás