0 0
Termékek /
(IRODASZEREK-) Irodai kisgépek

DATALOGIC Magellan 2200VS M22-01ER

111 080 Ft helyett 105 790 Ft

529 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Datelogic Magellan 2200VS fekete, beszerelhető vonalkódolvasó.

A Magellan® 2200VS vízszintesen beépíthető vonalkódolvasó tervezésekor a Datalogic Scanning a Magellan® 8000-es sorozatban már jól bevált megoldásokat vette át, hogy az olvasó a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa a közepes és nagy terhelési kategóriában, élelmiszer üzletben, illatszerboltban, és egyéb kereskedelmi alkalmazásoknál.

A Magellan® 2200VS vonalkódolvasó olvasási képességével , és egyedülálló értéknövelő szoftver megoldásaival, úgy mit a Productivity Index ReportingTM (teljesítményjelentés) és a továbbfejlesztett FirstStrikeTM dekóder szoftver, kiemelkedik a kategória többi olvasója közül.

A Magellan® 2200HS vonalkódolvasó nagykiterjedésű, és nagysűrűségű olvasó mintája szolgálja a teljesítmény maximalizálását és a használati ergonomiát, mind párhuzamosan átmozgató, mind szemből közelítő használati mód esetén.

A 2200VS, mit az összes többi Magellan® szkenner flash memóriát használ ami megkönnyíti a szoftver frissítések letöltését, támogatja a pénztárgép által lekérdezhető diagnosztikai jelentések készítését, és megfelel a "Sunrise 2005" követelményeinek.

A Magellan® 2200VS olvassa az összes elterjedt vonalkód típust, és megrendelhető az RSS kód támogatás is.

A Productivity Index ReportingTM (PIR) (teljesítmény jelentés) szoftverrel ellátott változat képes azonosítani és összegyűjteni a teljesítményt befolyásoló problémákat, (pl. rossz minőségű vonalkóddal ellátott termékek, helytelen technikát alkalmazó pénztárosok), hogy ezzel segítse a pénztárhely hatékonyságának növelését.

A Magellan® 2200VS alapmérete 15,2cm x 9,7cm, így mind új, mind már használatban lévő pénztárpultokra könnyű ráépíteni.

Alap kiépítetségben támogat minden elterjedt pénztárgép interfészt, a tápfeszültséget is adó IBM USB-t is.

Specifikáció

3 év gyári garancia

További információk

http://www.adc.datalogic.com/en/...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.23. csütörtök,

házhozszállításnál 2017.11.24. péntek.

Hozzászólások

Új hozzászólás