0 0
Termékek /
(Notebook / Tablet-) Notebook

DELL Inspiron 15 5567 22462 Szürke

A termék 2017.10.20. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

DELL INSPIRON 15 5000 - LÉLEGZETEÁLLÍTÓ LEHETŐSÉGEK

Fényes külsejű 15"-es laptop opcionálisan infravörös kamerával és FHD érintőképernyővel, így olyan számítógépet állíthat össze, amely tükrözi, hogy mi fontos Önnek.

RAGYOGÓ SZÍNEK, FÉNYES KIVITEL.
A választató színek és a fényes kivitel kiválóan mutatnak az asztalon és a mindennapokban.

JÓL KIEGÉSZÍTI ÖNT.
Fogja és vigye:
Az Inspiron laptopot hordozhatóra építettük, hogy Ön bárhol dolgozhasson és kommunikálhasson. Vékony (mindössze 23,3 mm-es), könnyű és egyszerűen kinyitható.
Elegáns kidolgozás: Már az első pillanattól fogva az asztal dísze lesz, köszönhetően az elegáns, szálcsiszolt csuklótámasznak. Az opcionálisan hátulról megvilágított, alulról rögzített billentyűzet kényelmesebb gépelést biztosít.

CSÚCSKATEGÓRIÁS FUNKCIÓK, KIVÉTELES EXTRÁK.
A legkényelmesebb nézet:
Bővítsen az opcionális full HD kijelzőre, és tágas, 15 hüvelykes képernyőn láthatja projektjeit és az internetes videofolyamokat. Az opcionális érintőképernyőt választva pedig könnyen, közvetlenül a képernyőn kezelheti az alkalmazásokat és az elemeket.
Képzelje el: Ha full HD érintőképernyőt választ, az Inspiron beépített infravörös kamerát is tartalmaz. Ez a Windows Hello szolgáltatással kombinálva egyszerű, jelszó nélküli bejelentkezést, valamint nagyobb biztonságot és kényelmet biztosít.
Biztonsági terv: A DVD-meghajtóval CD-ket és DVD-ket írhat, ezáltal plusz tárkapacitáshoz jut a fájlok, fényképek és videók biztonsági mentéséhez. Bővíthet Blu-Ray íróra is. Az igények növekedésével így egyszerűen növelheti a tárkapacitást.
Akkora teljesítmény, amekkorára szükség van: A választható 4 GB GDDR5 memóriát tartalmazó különálló grafikus kártya, valamint a legújabb 7. generációs Intel processzorok gyors működést és reagálást biztosítanak, így a zene és a videók akkor is zökkenőmentesen lejátszhatók, amikor más programok is futnak a háttérben.

Specifikáció

3 év gyári garancia

További információk

http://www.dell.com/sg/p/inspiro...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Hozzászólások

Új hozzászólás