0 0
Termékek /
(Notebook / Tablet-) Notebook

DELL Inspiron 15 5567 22485 Fekete

243 032 Ft helyett 231 459 Ft

1157 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

DELL INSPIRON 15 5000 - LÉLEGZETEÁLLÍTÓ LEHETŐSÉGEK

Fényes külsejű 15"-es laptop opcionálisan infravörös kamerával és FHD érintőképernyővel, így olyan számítógépet állíthat össze, amely tükrözi, hogy mi fontos Önnek.

RAGYOGÓ SZÍNEK, FÉNYES KIVITEL.
A választató színek és a fényes kivitel kiválóan mutatnak az asztalon és a mindennapokban.

JÓL KIEGÉSZÍTI ÖNT.
Fogja és vigye:
Az Inspiron laptopot hordozhatóra építettük, hogy Ön bárhol dolgozhasson és kommunikálhasson. Vékony (mindössze 23,3 mm-es), könnyű és egyszerűen kinyitható.
Elegáns kidolgozás: Már az első pillanattól fogva az asztal dísze lesz, köszönhetően az elegáns, szálcsiszolt csuklótámasznak. Az opcionálisan hátulról megvilágított, alulról rögzített billentyűzet kényelmesebb gépelést biztosít.

CSÚCSKATEGÓRIÁS FUNKCIÓK, KIVÉTELES EXTRÁK.
A legkényelmesebb nézet:
Bővítsen az opcionális full HD kijelzőre, és tágas, 15 hüvelykes képernyőn láthatja projektjeit és az internetes videofolyamokat. Az opcionális érintőképernyőt választva pedig könnyen, közvetlenül a képernyőn kezelheti az alkalmazásokat és az elemeket.
Képzelje el: Ha full HD érintőképernyőt választ, az Inspiron beépített infravörös kamerát is tartalmaz. Ez a Windows Hello szolgáltatással kombinálva egyszerű, jelszó nélküli bejelentkezést, valamint nagyobb biztonságot és kényelmet biztosít.
Biztonsági terv: A DVD-meghajtóval CD-ket és DVD-ket írhat, ezáltal plusz tárkapacitáshoz jut a fájlok, fényképek és videók biztonsági mentéséhez. Bővíthet Blu-Ray íróra is. Az igények növekedésével így egyszerűen növelheti a tárkapacitást.
Akkora teljesítmény, amekkorára szükség van: A választható 4 GB GDDR5 memóriát tartalmazó különálló grafikus kártya, valamint a legújabb 7. generációs Intel processzorok gyors működést és reagálást biztosítanak, így a zene és a videók akkor is zökkenőmentesen lejátszhatók, amikor más programok is futnak a háttérben.

Specifikáció

3 év gyári garancia

További információk

http://www.dell.com/sg/p/inspiro...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén szerda,

házhozszállításnál csütörtök.

Ajánlott termékek

44 090 Ft helyett 41 990 Ft

19 446 Ft helyett 18 520 Ft

69 815 Ft helyett 66 490 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás