0 0
Termékek /
(Asztali számítógép-) Komplett PC

DELL Inspiron 3668 MT 240760

A termék 2017.10.26. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

FEDEZZE FEL A LEHETŐSÉGEK TÁRHÁZÁT.

Bőséges tárhely és kivételes erő innovatív kivitelben, amellyel a teljesítmény csökkenése nélkül takaríthat meg helyet.

TOVÁBBFEJLESZTETT KIALAKÍTÁS. KOMPROMISSZUMMENTES.

Az újratervezett, bővíthető Inspiron asztali számítógéppel még nagyobb örömet jelent egy Dell asztali számítógép tulajdonosának lenni.
Helytakarékos kialakítás: a forradalmi kialakítás több mint 45%-os helymegtakarítást kínál a rendszer teljesítményének csökkentése nélkül, miközben a jövőbeli bővítés céljára számos bővítőhely áll rendelkezésre.
Könnyű hozzáférés: az opcionális optikai meghajtó, az USB portok és az 5 az 1-ben memóriakártya-olvasó az előlapon helyezkedik el, így könnyen hozzáférhető.

KÉTSÉGBEVONHATATLAN TELJESÍTMÉNY KORLÁTLAN LEHETŐSÉGEKKEL.

A nagy kapacitású merevlemeznek, a legújabb Intel processzoroknak és a fejlettebb hűtési rendszernek köszönhetően az Inspiron asztali számítógéppel elérheti azt a teljesítményt, ami Önnek jár.
Nagy teljesítményű processzor: a legújabb Intel processzoroknak köszönhetően kipróbált és megbízható számítógépes élményben lesz része.
Kiváló háttértár: a nagy kapacitású merevlemez és az opcionális optikai meghajtó jóvoltából rengeteg hely áll rendelkezésre a fényképek, játékok, filmek és egyebek biztonságos tárolására és biztonsági mentésére.
Több memória: az opcionális, nagy teljesítményű grafikus kártyával akár 2 GB különálló grafikus memória is rendelkezésére állhat.
Innovatív tökéletesítések: a bemeneti légáramlást elősegítő továbbfejlesztett kialakítás lehetővé teszi az optimális rendszerhűtést, így csendes és hatékony működésre számíthat.

MULTIMÉDIÁS KÖZPONT EGYETLEN HELYEN
Az alapvető számítástechnikai igényektől kezdve a digitális könyvtáron át a multimédiás szórakoztatóközpontig az új Inspiron asztali számítógép megbízható, nagy teljesítményt kínál, és tökéletes választás a nappaliba vagy az otthoni irodába.
Beépített csatlakoztatási lehetőségek: tartsa a kapcsolatot a legújabb integrált 802.11 ac vezeték nélküli és Bluetooth technológia segítségével.
Magával ragadó hangzás: a Waves MaxxAudio Pro által professzionálisan szabályozott 5.1 csatornás hang valóban magával ragadó élményt nyújt.
Még több szórakozás: egyszerűen csatlakoztathatja táblagépekhez, TV-khez és nagyméretű kijelzőkhöz video-adatfolyam sugárzása vagy alkalmi játék céljából. Mindehhez a VGA- és a HDMI-kimenet, valamint 6 USB port biztosít kényelmes hozzáférést.

Specifikáció

3 év gyári garancia

További információk

http://www.dell.com/hu/p/inspiro...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Ajánlott termékek

31 013 Ft helyett 27 690 Ft

167 465 Ft helyett 159 490 Ft

11 645 Ft helyett 11 090 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás