0 0
Termékek /
(Notebook, számítógép-) Notebook

DELL Latitude 13 7389 24448 Fekete

686 270 Ft helyett 653 590 Ft

3268 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

AZ ELEGANCIA ÉS A PRODUKTIVITÁS TALÁLKOZÁSA

Ez a 13 hüvelykes, felső kategóriás érintőképernyővel ellátott kétfunkciós laptop pazar munkaeszköz. Az Intel processzorok és a kivételes biztonság révén mindenhol produktív maradhat.

EGYSZERŰ HASZNÁLAT

Páratlan vizuális élmény: Kétfunkciós laptopja remekül fog teljesíteni a munkában, köszönhetően a 13,3 hüvelykes, Corning Gorilla Glass 4 üveggel borított full HD képernyőnek. A keskeny keret révén pedig több részletet láthat, és jobban elmerülhet a munkában, ami növeli a hatékonyságot.
Rugalmas munkavégzés: Rendkívül rugalmasan dolgozhat: az érintőképernyőn gyorsan elérheti alkalmazásait, az opcionális aktív tollal pedig gyorsan jegyzetelhet. A Wacom technológiájú aktív tollal a papírra íráshoz hasonló élményben lehet része. A toll kis késleltetésű, és mágnesesen rögzítheti a kétfunkciós laptophoz, így mindig kéznél van.
Kiemelkedő rugalmasság: Sátor, laptop, állvány és média módban is használhatja az eszközt, így szinte bármilyen szögből láthatja a munkáját, és nem kell lelassulnia. A kijelzőmódok az opcionális háttér-világítású billentyűzettel, valamint a kétgombos érintőpaddal kombinálva még nagyobb rugalmasságot biztosítanak a munkához, rossz fényviszonyok között is.
Egyszerű bejelentkezés: Aktiválja a Windows Hello szolgáltatást opcionális infravörös kamerával, amely egyszerű és biztonságos, arcfelismeréses bejelentkezést tesz lehetővé.

NAGY TELJESÍTMÉNY ÉS SOKOLDALÚSÁG A MAXIMÁLIS PRODUKTIVITÁSHOZ

Kompromisszummentes teljesítmény: A legújabb, 7. generációs Intel Core i processzorok révén a kétfunkciós eszköz a laptopokéval megegyező teljesítményt nyújt.
Tartós kivitel: A kétfunkciós eszköz a legkeményebb munkanapot is kibírja, köszönhetően a 17 órás akkumulátoros üzemidőnek.
Bárhol elfér: Ezt a mindössze 1,4 kg-os (3,1 fontos) kétfunkciós laptopot bárhová magával viheti. Elég vékony és könnyű ahhoz, hogy bármilyen, az életstílusának megfelelő táskában elférjen, legyen az aktatáska vagy sporttáska. Csak felkapja, és már mehet is – nem fogja visszahúzni.
Gyors és hatékony: Az akár 16 GB LPDDR3 memória és a max. 1 TB-os PCIe adattároló révén minden projektjét magával viheti, és hatékonyan dolgozhat rajtuk.

PROFESSZIONÁLIS BIZTONSÁGI MEGOLDÁSOK

A hitelesítő adatok védelme: A Dell ControlVault 2.0 biztonságos processzor kiemelkedő hitelesítési képességekkel rendelkezik. A rendszer eltárolja és megvédi a jelszavait, a biometrikus adatait és a biztonsági kódjait, így a hitelesítő adatai mindenhol biztonságban lesznek, bárhová is szólítja a munka.
Intelligens biztonság: A Latitude 7389 kétfunkciós laptop számos biztonsági opciója révén a biztonsági igények széles körének meg tud felelni. Az illetéktelen hozzáférést megakadályozó szolgáltatások között többtényezős hitelesítő hardverek találhatók, például érintőképernyős ujjlenyomat-olvasó, érintkezéssel működő FIPS 201 intelligenskártya-olvasó, valamint érintésmentes NFC intelligenskártya-olvasó és Control Vault 2 FIPS 140-2 3. szintű minősítés.
Védelem bárhol: Az Intel vPro felügyeli és megvédi az eszközt a szoftveres támadásoktól. Távolról diagnosztizálhatja és javíthatja meg a Latitude 7389 kétfunkciós laptopot, mindezt az energiafogyasztás csökkentése mellett.

Specifikáció

3 év gyári garancia

További információk

http://www.dell.com/hu/kis-es-ko...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.23. csütörtök,

házhozszállításnál 2017.11.24. péntek.

Hozzászólások

Új hozzászólás