0 0
Termékek /
(Notebook / Tablet-) Notebook

DELL Latitude 15 3580 23786 Fekete

347 645 Ft helyett 331 090 Ft

1655 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

DELL LATITUDE 3580 - ELSŐ OSZTÁLYÚ ÜZLETI VÉDELEM.

Könnyen felügyelhető 15 hüvelykes laptop kiváló biztonsági funkciókkal, kis- és növekvő vállalkozások számára, strapabíró, megbízható kivitelben.


BIZTONSÁGOSAN DOLGOHZAT BÁRHONNAN
Fejlett adatvédelem:
Az adatbiztonság elengedhetetlen a vállalkozás és az alkalmazottak védelméhez. A Dell Data Protection egy biztonsági szoftvereket tartalmazó csomag, amely minden Latitude 3000 sorozatú rendszeren megtalálható. A végponti biztonság, a fejlett felhasználóhitelesítés és az adattitkosító szoftver kombinációja gondoskodik az adatok védelméről a támadásokkal és hackelésekkel szemben.
Biztonságos kommunikáció: A Latitude 3580 TPM 2.0 TCG és FIPS-140-2 minősítéssel rendelkezik, és hardveres titkosítást alkalmaz a legbiztonságosabb kommunikáció érdekében.
Egyszerű bejelentkezés: A biometrikus hitelesítést használó Windows Hello szolgáltatás és az opcionális ujjlenyomat-olvasó, illetve a Dell infravörös kamera egyszerű és biztonságos bejelentkezést tesz lehetővé.

MEGBÍZHATÓ ÉS JÓL FELÜGYELHETŐ
Egyszerű felügyelet:
A Dell Client Command Suite olyan automatikus eszközöket tartalmaz, amelyek segítik az eszköz figyelését, a lemezképek telepítését, frissítést és más műveleteket. Lehetővé teszik a hardver- és szoftvererőforrások maximális kihasználását, és ezáltal időt takarítanak meg.
Kiemelkedő megbízhatóság: A Latitude 15 tartós, hosszú távú használatra tervezett házát alapos, katonai szintű MIL-STD 810G szabvány szerinti tesztelésnek vetettük alá, hogy a rendszer ellenálljon a valós körülményeknek.
Teljesítmény a munkához: A 7. generációs Intel Core i7 processzorok biztosítják az optimális hatékonysághoz szükséges teljesítményt. A DDR4 memória nagyobb átviteli sebességet biztosít kisebb feszültségen, így a Latitude laptop gyorsabban és hatékonyabban működik.

ALAPVETŐ FELADATOKRA TERVEZVE
Rugalmas csatlakoztatási lehetőségek:
A VGA, HDMI, RJ-45 és USB Type A portok révén nincs szükség külön csatlakozóelosztóra, és a régi csatlakozók is használhatók maradnak.
Csoportmunka egyszerűen: A kiterjesztett, 180 fokban kihajtható csuklópánt rugalmas és strapabíró, hogy Ön hatékonyan tudjon együttműködni másokkal.
Magával viheti a munkáját: Ez a Latitude laptop 24 mm-nél is vékonyabb és még 2 kg-ot sem nyom, így Ön könnyen utazhat vele.
Egész napos üzemidő: Egész napos üzemidő A 42 Wh-s akkumulátor által biztosított 13,5 órás (56 Wh-s akkumulátorra való bővítés esetén 18 órás) üzemidő a teljes munkanapra elegendő.

Specifikáció

3 év gyári garancia

További információk

http://www.dell.com/hu/kis-es-ko...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.20. hétfő,

házhozszállításnál 2017.11.21. kedd.

Hozzászólások

Új hozzászólás