0 0
Termékek /
(Asztali számítógép-) Komplett PC

DELL Optiplex 3050 Micro 97240

200 849 Ft helyett 182 590 Ft

913 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

NAGYOBB TELJESÍTMÉNY, KISEBB MÉRETBEN.

Ultrakompakt üzleti célú asztali gép a munkaterülethez igazítható számos felszerelési lehetőséggel. Világszínvonalú biztonsági és felügyeleti funkciók.

A MUNKA ELVÉGZÉSÉRE KÉSZÜLT
Innovatív kialakítás: A számos egyedi rögzítési megoldás, többek között az új, az OptiPlex Micro egybeépített számítógépekhez tervezett állvány és kábelfedő segítségével eltüntetheti a munkaterületét elborító kábelrengeteget, hogy ezáltal a lehető leghatékonyabban, tetszetős munkakörnyezetben dolgozhasson.

Kis méret – kompromisszumok nélkül: Natív módon támogatja két monitor használatát, és a lehető legkisebb méretben biztosítja az üzleti szintű teljesítményt. Mostantól 60%-kal kisebb helyen nyújtja az elvárt megbízhatóságot.

Egyszerű szervizelés: A szerszám nélkül szerelés és a normál adathálózaton keresztüli felügyelet révén a rendszer könnyen elérhető karbantartás céljára, így egyszerűbben bővíthetők, illetve cserélhetők az alkatrészek.

AZ ÜZLETVITELT SEGÍTŐ FUNKCIÓK
Erősebb, mint valaha: A 7. generációs, 35 W-os Intel processzorokra épül, akár Core™ i5 processzorral is rendelhető.
Fokozza a teljesítményt: Az akár 32 GB 2133 MHz-es DDR4 memóriával jobb grafikát és szaggatásmentes képet élvezhet.
Erősebb jel: Még tökéletesebb vezeték nélküli átvitel a legújabb, 802.11ac Wave 2 WiFi-szabvány alkalmazásával. A WiFi-útválasztótól nagyobb távolságra is fenntarthatja a hálózati kapcsolatot, és nagyobb sebességgel streamelhet WiFi-n keresztül.
Biztonságos és zökkenőmentes: Magabiztosan dolgozhat a számos port, többek között a DisplayPort, a HDMI, az opcionális VGA és a soros port által lehetővé tett zökkenőmentes adatátvitel és csatlakozás révén.

BIZTONSÁGOS, MEGBÍZHATÓ ÉS JÓL FELÜGYELHETŐ
Megbízható partner: Az MTBF minősítésű OptiPlex 3050 biztosítja az Ön munkájához szükséges megbízhatóságot és konzisztenciát.
Mindig naprakész: Minden OptiPlex 3050 számítógéphez elérhető a Dell Command Suite, amely megkönnyíti az illesztőprogramok, a BIOS és a firmware frissítését. Ezek az ingyenes eszközök rugalmas és automatizált BIOS- és rendszerkonfigurálást tesznek lehetővé a vállalatban, így Ön mindig könnyen és biztonságosan felügyelheti a gépparkját.
Folyamatos biztonság: A TPM, a házfelnyitás-érzékelő kapcsoló, a merevlemez-védelem és a DDPE révén a munkájára koncentrálhat ahelyett, hogy a rendszer miatt aggódna.

Specifikáció

3 év gyári garancia

További információk

http://www.dell.com/hu/kis-es-ko...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.21. kedd,

házhozszállításnál 2017.11.22. szerda.

Ajánlott termékek

4 400 Ft helyett 4 190 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás